6 Ocak 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Ya Sonra - TV'de İlk (Kanal D)

Oy: 3 13.6%
  • Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

• Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 5 22.7%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 6 27.3%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 4 18.2%
  • Akasya Durağı (Star)

Oy: 4 18.2%
  • 1 Erkek 1 Kadın (Star)

Oy: 9 40.9%
  • Kuzeyin Oğlu Volkan Konak (TNT)

Oy: 1 4.5%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 1 4.5%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
BEN OZAN ADMİNİN YORUMUNU istiyorum 1 ERKEK 1 KADIN İYİ GİTTİ AB KESİNLİKLE OZAN ADMİN KULANMALI AYRİCA SABAH YAYIN KUSAGİYLA İLGİLİ ARTIK YORUM OLMASA İYİ OLUR demekki iyi oranlar aliyor yayindan kaldirilmadi

[TABLE="class: cms_table_cms_table, width: 527"]
[TR]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl65, width: 41, bgcolor: transparent"]27[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl65, width: 256, bgcolor: transparent"]BEYAZ SHOW[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl65, width: 79, bgcolor: transparent"]KANAL D[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl66, width: 58, bgcolor: transparent"]02:35:45[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl65, width: 50, bgcolor: transparent"]3,09[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl65, width: 43, bgcolor: transparent"]12,29[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

AYRİCA BERBAT GİTMİS SEN oranlari düsmüs demissin kusura bakma ama yorumun kanald olan tarafi tarafsiz deil ya sonra totalde berbat gitmis onuda yazmamısın çok kotu gitmis

Kanal D'de yayınlanan Ya Sonra filmi A/B'de iyi gitmesine rağmen, Totalde gerilerde kalmıs

Star TV'de dün akşam yayınlanmaya başlayan 1 Erkek 1 Kadın dizisi kötü gitmiş. Dizi Totalde 4 sharede kalmış. Diziyi geç saatte yayınlamaları daha doğru olabilir.

yorumlara bak ikisi arasındaki BİRİ KÖTÜ diyeri gerilerde kalmıs tam bir skandal bu açıklama

1 Erkek 1 Kadın dizisinin A/B grubunun neresi iyi gitmiş. Dizi Perşembe akşamı A/B'de 15 share almış. Dün akşam 7 share almış. Total'i zaten hiç saymıyorum. Totalde 4 share almış. Star TV'nin gündüz kuşağı iyi oranlar alıyormuş ki kaldırmamışlar diyorsun. Sen olsan programları 1 haftada kaldırır mısın ?

Sen kötü gitmiş kelimesi ile gerilerde kalmış cümlesinden farklı anlamlar mı çıkartıyorsun ? :)

İlk önce Türkçe'ni düzelt sonra gel burada laf ebeliği yap.

adını feriha koydumu izledim .hayat devam ediyordan artık sıkıldım hep aynı konular!!

1 Erkek 1 Kadın dizisinin A/B grubunun neresi iyi gitmiş. Dizi Perşembe akşamı A/B'de 15 share almış. Dün akşam 7 share almış. Total'i zaten hiç saymıyorum. Totalde 4 share almış. Star TV'nin gündüz kuşağı iyi oranlar alıyormuş ki kaldırmamışlar diyorsun. Sen olsan programları 1 haftada kaldırır mısın ?

Sen kötü gitmiş kelimesi ile gerilerde kalmış cümlesinden farklı anlamlar mı çıkartıyorsun ? :)

İlk önce Türkçe'ni düzelt sonra gel burada laf ebeliği yap.

çok saçma UCAN Kus açıkladi melek SABAH kusaginda İLK 10 DAN 5 e giriyor ayrica demekki iyi oranlar aliyorki hem reklam aliyor hemde yayın hayatina kaliteli bir sekilde devam ediyor tabi bunu idrak etmek için önce gayri resmi sbt analiz sirketinin verilerine gore yorum yapiyorsun ama diger kanallarin gündüz kusagini yazmiyorsun kanald çokmu iyi allah askına bırakalım bu hikayeleri son cümleyi yazman hatali yayinci kurulusu göre reytingleri iyi ki yayından kaldırılmadi ayrica çok kalitelide program diyolar

rating-focfocussasd.jpg

NOTLAR;
1-'Saba Tümer'le Bugün' Perşembe günü 'ucankusfocus'ta sabah kuşağında zirvede yer alıyordu. Ama dün konuğu Yaşar Nuri Öztürk'le sert bir düşüş yaşadı ve 6. sıraya geriledi.
2-Yayına başladığı 5 gündür kaliteden ödün vermeyen 'Melek'te bugünkü tutarsızlıklar 'focus' grubunun dikkatinden kaçmadı.. Programda kaliteli konular konuşulurken birden 'Lerzan Mutlu ile Alişan barıştı' gibi alakasız bir alt yazı dönmesini 'focus' grubu 'tutarsızlık' olarak yorumladı. Gidişat kötü!..
3-TV8'deki 'Böyle Şey Var Mı' programında Deniz Uğur ve sevgilisi yönetmen Orçun Benli vardı. Ünlü çift, hem yeni filmleri 'Bu Son Olsun'u hem de Deniz Uğur'un kanser hastalığıyla mücadelesini anlattı. Bu arada 'focus grubu' meme kanserine yakalandıktan sonra medyanın daha çok dikkatini çeken Deniz Uğur'dan çabuk sıkılmaya başlamış. Güzel oyuncu neredeyse her gün bir televizyon programına çıkıyor ya da gazeteye konuşuyor… Biz de bu kadar göz önünde olmasından çok biraz dinlenmesini öneriyoruz kendisine…
4-Sabah haberlerinde İrfan Değirmenci ile Fatih Portakal'ın çekişmesi sürüyor. Ancak bu aralar Fatih Portakal daha iyi gidiyor. Bakalım haftaya ne olacak? Bu arada Star'da yeni başlayan 'Celal Pir'le Bu Sabah' da ilerleyen zamanda yükselebilir belki ama şu anda işi zor!..
5-Müge Anlı'da tartışmalar bitmek bilmiyor. Kavgaların dışında ailesinden kaçırılan bir çocuğun, 'kaçırılış güzergahının' grafiklerle gösterilmesi 'focus grubunun' dikkatini çekmiş…
6-Kanaltürk'te Kibariye'nin konuğu Yılmaz Morgül'dü. Focus grubu, 'iki renkli sanatçı bir araya gelince çok eğlenceli bir program çıktı ortaya' yorumunu yaptı.
7-Öğlen kuşağındaki tekrar programlar 'focus'un dikkatinden kaçmıyor. Bu yüzden Fox'un günlük dizisi 'Unutma Beni' ile Show'un 'Beni Affet'i 'focus grubu' tarafından üst sıralara taşınıyor… Artık 'tekrar' devri sona eriyor belli ki…
8-Her cuma haftanın birincisinin seçildiği 'Bana Her Şey Yakışır' cuma günleri daha bir 'focuslanıyor'!..
9-Star'ın 'Üstün Dökmen'le Küçük Şeyler'inde, skeçler programa seyir zevki veriyor ancak 'focus grubuna' göre programa biraz daha hareket gerekiyor.
10-Öğle saatlerinde dizi ve evlilik programlarından sıkılanların Kral Tv'ye kaçtıklarını gözlemliyoruz.
11-Adını Feriha Koydum ve Hayat Devam Ediyor arasındaki rating düellosu bu hafta da sürdü… Adını Feriha Koydum'da dün Feriha kaçırıldı ve dizide heyecan tavan yaptı. Focus grubu bu yüzden 'Feriha'yı zirveye taşımış. Hayat Devam Ediyor ise yavaş yavaş geriliyor. İlk bölümlerde heyecanın dorukta olduğu Mahsun Kırmızıgül'ün dizisinde 'focus'un ortak kanısı hikayenin gizemi ve olayların akıcılığının biraz sönmeye başladığı yönünde… 'Abbas Ağa öldü dizi geriledi' yorumunu yapanlar da var. Acaba müthiş bir ratingle başlayan ve ilk bölümlerinde Feriha'ya fark atan dizide bir senaryo hatası mı yapıldı?.. Bir gerçek daha var ki geçmişe baktığımızda Mahsun'un yaptığı işlerde hep böyle 'baştan iyi gitme sonra düşme' faktörü dikkatimizi çekiyor. Mahsun'un heyecanı kısa sürüyor.
12-Kanal D'de Özcan Deniz'in filmi 'Ya Sonra' ilk kez yayınlandı… 'Focus' ekibi filme yoğun ilgi gösterdi… Özcan Deniz'in Deniz Çakır'la kamera karşısına geçtiği film prime time'da kendine iyi bir yer edindi.
13- Akasya Durağı artık yeni kanalı Star'da yayınlanıyor. Dizi daha çok 'Feriha' ve 'Hayat Devam Ediyor' izleyen focus grubu tarafından ilk tercihler arasında yer almamış. TRT'deki Limit Yok filmi tam da dizilerin sona erdiği bölümde yayınlandı ve oldukça 'focuslandı'. Kanal D'nin yeni yarışma programı 'Kazanmak İçin Bir Dakika', spor spikeri Ertem Şener'in renkli sunumuyla hayli dikkat çekmiş. Ancak bizim görüşümüz yarışmanın akıbeti için bundan sonraki bölümleri beklemek lazım. Bazı programlar ilk bölülmeyle sadece meraktan da izlenebilir. Bazıları ise düşük bir izlenmeyle başlayıp daha sonra yükselebiliyor.
14-Gelelim gece yarısı kuşağına Beyaz Show, her hafta olduğu gibi yine çizgisini korumuş. Beşer Beşer ise keyifliydi. Focus grubu Beyaz Show'un ardına Beşer Beşer'i yerleştirmiş
15- Okan Bayülgen yine kolaj bölümüyle ekrandaydı. Ama yine de izlenmiş.
16-Flash TV Gece Hattı'nda Gökhan Taşkın her zaman olduğu gibi yine farkını ortaya koymuş. Renkli ve eğlenceli sunumuyla dikkat çeken Gökhan Taşkın focus grubu tarafından görmezden gelinmemiş…

Son düzenleme:

çok saçma UCAN Kus açıkladi melek SABAH kusaginda İLK 10 DAN 5 e giriyor ayrica demekki iyi oranlar aliyorki hem reklam aliyor hemde yayın hayatina kaliteli bir sekilde devam ediyor tabi bunu idrak etmek için önce gayri resmi sbt analiz sirketinin verilerine gore yorum yapiyorsun ama diger kanallarin gündüz kusagini yazmiyorsun kanald çokmu iyi allah askına bırakalım bu hikayeleri son cümleyi yazman hatali yayinci kurulusu göre reytingleri iyi ki yayından kaldırılmadi ayrica çok kalitelide program diyolar

Melek Uçankuş'a göre de çok kötü gidiyor. Daha ilk haftasında tabii ki hiçbir hamle yapılmayacak. Reklam ne kadar düşük reyting olursa olsun alınır zaten.

Melek Uçankuş'a göre de çok kötü gidiyor. Daha ilk haftasında tabii ki hiçbir hamle yapılmayacak. Reklam ne kadar düşük reyting olursa olsun alınır zaten.

ucankus verilerine göre İnis Çıkış Rötar çok yapiyor buda kanalı mutsuz edebilir ve yayindan kaldirilabilir anlamına geliyor ama akasya duragina kotu denmesi hiç olmamıs totalde 5 reyting gören dizi ayrica bugün tekrari var en az 3.5 reyting alir çünkü çok izleniyor :)

ucankus verilerine göre İnis Çıkış Rötar çok yapiyor buda kanalı mutsuz edebilir ve yayindan kaldirilabilir anlamına geliyor ama akasya duragina kotu denmesi hiç olmamıs totalde 5 reyting gören dizi ayrica bugün tekrari var en az 3.5 reyting alir çünkü çok izleniyor :)

Akasya Durağı'nın A/B oranları Allah aşkına iyi mi ?

dün akşam enfazla izlene dizi hde olmuş her hafta 1 reyting kaybediyor dizinin konusu çok zayıf hareketlilik yok
haftaya yalan dünyanın gelişiyle adını feriha koydumun reytingleri düşer bence....

ATV) A/Bde zirveyi kaybetmiş, Totalde iyi gidiyor. Totalde ATV Haber en çok izlenen haber bülteni olmuş.
Show TV) »Adını Feriha Koydum« A/Bde atak yaparak zirveyi kapmış, haber bülteni de uçmuş, Totalde ancak 13. olabilmiş.
Kanal D) »Arka Sokaklar« sadece tekrar olduğu halde çok iyi oranlar alıyor. Sharede dizilerin yeni bölümlerini geçmesi imkansız değil. »Kazanmak İçin 1 Dakika« vasat reytingler almış. Kanalın mutlu olduğunu pek sanmıyorum açıkcası. »Ya Sonra« çok geride kalmış. Kanal D için Prime-Time açısından çok kötü bir gün...
Star TV) »Akasya Durağı« Totalde 10. A/Bde 25. olmuş. Yayından kaldırılmaz, çünkü Star TVnin diğer dizileri daha iyi reyting almakta çok zorlanıyor. »1 Erkek 1 Kadın« çok komik bir bölüm ile ekrandaydı. Totalde sadece %4 share alması değişen yayın saatinden (Perşembe: 24, Cuma: 22 vs.) kaynaklanıyor. »Kalbim Dört Mevsim« tekrarı çok kötü reyting almamış, share oranını korumuş. Gündüz Kuşağı şimdiye kadar çok kaliteli. Bu yüzden kanal yönetimi sabırlı olmalı, daha çok zaman vermeli.
TNT) Kanal çok vasat reytingler alıyor: Çarkıfelek ve İzdivaç listeye çok geri sıralardan giriyor. TNTnin Prime-Time yayınları çok kalitesiz. İşe yarayan tek Prime-Time programları »Kurtlar Vadisi Pusu« ve bazen de »Kuzeyin Oğlu« (tekrarı dün listeye girememiş). En büyük soru: »Arka Sıradakiler« başarılı olacak mı?

Günün kazananları: »Adını Feriha Koydum«, »Akasya Durağı« ve »Arka Sokaklar«
Günün kaybedenleri: »Bir Erkek Bir Kadın«, »Kazanmak İçin Bir Dakika«, »Ya Sonra« ve »Kuzeyin Oğlu Volkan Konak«

ATV) A/Bde zirveyi kaybetmiş, Totalde iyi gidiyor. Totalde ATV Haber en çok izlenen haber bülteni olmuş.
Show TV) »Adını Feriha Koydum« A/Bde atak yaparak zirveyi kapmış, haber bülteni de uçmuş, Totalde ancak 13. olabilmiş.
Kanal D) »Arka Sokaklar« sadece tekrar olduğu halde çok iyi oranlar alıyor. Sharede dizilerin yeni bölümlerini geçmesi imkansız değil. »Kazanmak İçin 1 Dakika« vasat reytingler almış. Kanalın mutlu olduğunu pek sanmıyorum açıkcası. »Ya Sonra« çok geride kalmış. Kanal D için Prime-Time açısından çok kötü bir gün...
Star TV) »Akasya Durağı« Totalde 10. A/Bde 25. olmuş. Yayından kaldırılmaz, çünkü Star TVnin diğer dizileri daha iyi reyting almakta çok zorlanıyor. »1 Erkek 1 Kadın« çok komik bir bölüm ile ekrandaydı. Totalde sadece %4 share alması değişen yayın saatinden (Perşembe: 24, Cuma: 22 vs.) kaynaklanıyor. »Kalbim Dört Mevsim« tekrarı çok kötü reyting almamış, share oranını korumuş. Gündüz Kuşağı şimdiye kadar çok kaliteli. Bu yüzden kanal yönetimi sabırlı olmalı, daha çok zaman vermeli.
TNT) Kanal çok vasat reytingler alıyor: Çarkıfelek ve İzdivaç listeye çok geri sıralardan giriyor. TNTnin Prime-Time yayınları çok kalitesiz. İşe yarayan tek Prime-Time programları »Kurtlar Vadisi Pusu« ve bazen de »Kuzeyin Oğlu« (tekrarı dün listeye girememiş). En büyük soru: »Arka Sıradakiler« başarılı olacak mı?

Günün kaybedenleri: »Bir Erkek Bir Kadın«, »Kazanmak İçin Bir Dakika«, »Ya Sonra« ve »Kuzeyin Oğlu Volkan Konak«

MUHTEŞEM YÜZYIL İFFET BEHSATÇ :) ORANLARİ FAZLA BU DİZİLERİN EN YÜKSEK MUHTESEM YÜZYIL HERKEZİ EZİP GEÇİYOR :) kendi gününde

- Total'de Hayat, AB'de ise Feriha zirvede.
- Haftalar sonra Feriha AB'de zirveyi kapmayi basarmis. Reytinglerini de
yükseltmis. Hayat'da AB'de 10 reytingin altina düssede yine de özellikle Total'de böyle zorlu bir gün icin cok iyi gidiyor.
- Ya Sonra filmi gerlerde kalarken, Öldür. com iyi oranlar almis.

- Beyaz Show iyi gitsede eski günlerinden, eski yüksek share oranlarindan
uzaklasmaya basladi.
- Akasya Duragi yine ortalama reytinglerini almis.
- 5'er Beser'in tekrarinin yeni bölümünden daha iyi gitmesi dikkat cekici olmus.
- Unutma Beni, Deniz Yildizi ve Beni Affet gibi günlük diziler basarilarini
sürdürdüler.
- Total'de Cem Ögretir, AB'de ise Ali Kirca ana haber bültenlerinde önde yer aldi.
- Gündüz kusaginda Müge Anli yine acik ara fark yapti. Doktorum, Saba Tümer ve
Bilsen Neler Oluyor 10 share'in dahi altinda kaldilar. Ögle kusaginda Bana
Hersey Yakisir ve Esra Erol tekrar'dan yavas yavas yükselmeye basladilar.
- Arka Soklar'in haber öncesi tekrari yine cok büyük is cikartti. Özeti dahi 20
share'e ulasti.
- Kazanmak Icin Bir Dakika, Kanal D icin cok kötü bir baslangic yapmis.

---

Günün kazananlari :
Hayat Devam Ediyor, Adini Feriha Koydum, Arka Sokaklar tekrari, Ali Kirca, Cem
Ögretir, Müge Anli, Deniz Yildizi, Unutma Beni, Beni Affet...

Günün kaybedenleri :
Akasya Duragi, Ya Sonra, Beyaz Show, Doktorum, Mutfagim, Saba Tümer,
Bugün Ne Giysem, Kazanmak Icin Bir Dakika...

Günün kazanan kanallari : Atv, Show TV

Günün kaybeden kanallari : Kanal D, Star TV, Fox TV

Simdi ise Yalan Dünya'nin nasil baslangic yapacagi ve reyting siralamasini nasil etkileyecegi merak konusu ?!

Moderatörün son düzenlenenleri:
adını feriha koydumu izledim... dünkü bölüm süperdi.... çok heyecanlıydı... bi ara gerilim filmi izliyorum sandım... evde çıt yok.... herkes showa kilitlendi..

adını feriha koydumu izledim... dünkü bölüm süperdi.... çok heyecanlıydı... bi ara gerilim filmi izliyorum sandım... evde çıt yok.... herkes showa kilitlendi..

yerinizden zipladiginiz oldumu yada halile sövdügünüz :))) vallah ben cildircakdm xD gerizekeali ruh hastasi halilll :DD

yerinizden zipladiginiz oldumu yada halile sövdügünüz :))) vallah ben cildircakdm xD gerizekeali ruh hastasi halilll :DD

çıt çıkarmadık ama reklam aralrında halilin feriha ne derse tersini demesine güldük yani sinirden bazı küfürlerde çıktı ağzımızdan... ama diziyi izlerken çıt çıkmadı :D

Akasya Durağı'nın yayından kaldırılma sebebi zaten reytinglerinden çok kalitesiz bulunması. Yeni Star, kaliteli yayınlarıyla ön plana çıkmak istiyor ve A/B grubuna hitap etmek istiyor. Bu nedenle Akasya Durağı'nı çıkardılar veya çıkaracaklar...

bence ucankus un reyting ölcümü cok sacma. Twitter, Facebook, sms,.. Üzerinden izledigin diziye oy verebiliyorsun, böyle olunca bazi dizilerin hayranlari sanal alemde toplanarak dizilerini birinci siraya tasiyabiliyor.

Hayat devam ediyor her gecen hafta düsüyor bence 3-4 hafta icinde total i dr kaybedebilir.

Adini feriha koydum Ab yi kapmis yukarida yazdigim gibi yakinda totali de alir.

Akasya Duragi total de 10. Olarak bence cok basarili eger Star TV gercekten yayindan kaldirirsa bu Dizi Fox, tnt gibi kanallara Transfer olabilir.

Ya sonra izledim. Guzeldi.
Limit Yok cok kaliteli bir yapim olmasina ragmen cevirisi ucuncu sinif oldugu icin izleyemedim.
AFK biraz izledim. Ferihanin her seferinde deliyi kandirmasi komikti.
Kazanmak icin 1 dakika daha guzel olabilirdi. Insanda cok merak uyandirmiyor. Diyaloglar sacma.
Beyaz Show izlemedim. Konuklar ilgimi cekmedi.
Trt1 de gone with the wind izledim. Acayip iyiymis. Fakat yarisini yayinladilar. Diger yarisi sanirim pazar gunu ama belirtilmemis.

Ya sonra izledim. Guzeldi.
Limit Yok cok kaliteli bir yapim olmasina ragmen cevirisi ucuncu sinif oldugu icin izleyemedim.
AFK biraz izledim. Ferihanin her seferinde deliyi kandirmasi komikti.
Kazanmak icin 1 dakika daha guzel olabilirdi. Insanda cok merak uyandirmiyor. Diyaloglar sacma.
Beyaz Show izlemedim. Konuklar ilgimi cekmedi.
Trt1 de gone with the wind izledim. Acayip iyiymis. Fakat yarisini yayinladilar. Diger yarisi sanirim pazar gunu ama belirtilmemis.

Birçok filmin zaten Türkçe dublajlarında sıkıntı oluyor. Keşke her film için orijinal dilde altyazı seçeneği eklese kanallar. Teknoloji buna müsait, imkansız bir şey olduğunu da sanmıyorum ama hiçbir kanal yapmıyor bunu. Durum böyle olunca da filmleri TV'den izlemek yerine internetten indirip izlemeyi tercih ediyorum...