cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 13,996
- Puanı
- 1,060
Yasak Elma'mız da her an her şey olabilir, bekle yeni sezonu.Konuya göre hala kayıp ama
Yasak Elma'mız da her an her şey olabilir, bekle yeni sezonu.Konuya göre hala kayıp ama
Halitcan nasıl çıksın diziden? Zaman atlaması olacağı için yerine 2-3 yaş büyük biri gelecektir.Halitcan karakteri diziden komple mi çıkmış @Emre Ozansoy @Alos
Konuyu okursan kayıp diyor.Bütün sezon kayıp olabilirHalitcan nasıl çıksın diziden? Zaman atlaması olacağı için yerine 2-3 yaş büyük biri gelecektir.
Resmi bir şey mi ki o? 😱Konuyu okursan kayıp diyor.Bütün sezon kayıp olabilir
Evet genelde sızdırılanlar hep doğru çıkıuor bu dizideResmi bir şey mi ki o? 😱
Böyle bir şey olsa Birsen Altuntaş yazardı bence.Evet genelde sızdırılanlar hep doğru çıkıuor bu dizide
Hani izlemiyordun?Ece Özdikici konuk oyuncuymuş, sevindim. Ali Yasin Özegemen ne alaka anlamadım.
Gömmek için bir şeyler arıyorum.Hani izlemiyordun?
Seni bir gömücem şimdi.ssGömmek için bir şeyler arıyorum.
Bana hiç bir şey yapamazsın.Seni bir gömücem şimdi.ss
Bu yakışıklı kim @Alos maşallahEce Özdikici konuk oyuncuymuş, sevindim. Ali Yasin Özegemen ne alaka anlamadım.
Sen öyle sanBana hiç bir şey yapamazsın.
Bilmiyorum yeni başladı. Hani beni seviyordun?Bu yakışıklı kim @Alos maşallah
Ali Yasin Özegemen on Instagram: "Kader, gayrete aşıktır.."
7,473 likes, 237 comments - aliyasinozegemen on August 19, 2022: "Kader, gayrete aşıktır..".www.instagram.com
BBT ile ünlü oldu, Yaralı Kuşlar da başrol oynadı.Bu yakışıklı kim @Alos maşallah
Ali Yasin Özegemen on Instagram: "Kader, gayrete aşıktır.."
7,473 likes, 237 comments - aliyasinozegemen on August 19, 2022: "Kader, gayrete aşıktır..".www.instagram.com
Girl powerrrÇağatay ölünce herkes iş sahibi olmuş
Ben metresim cnm bunu unutmaSen öyle san
Bilmiyorum yeni başladı. Hani beni seviyordun?
İki diziyi de görmedim cnm hoş bu çocuğu bu dizide de görmedimBBT ile ünlü oldu, Yaralı Kuşlar da başrol oynadı.