Emre Ozansoy
Moderatör
BBT dizi değil, Big Brother.Ben metresim cnm bunu unutma
İki diziyi de görmedim cnm hoş bu çocuğu bu dizide de görmedim
BBT dizi değil, Big Brother.Ben metresim cnm bunu unutma
İki diziyi de görmedim cnm hoş bu çocuğu bu dizide de görmedim
Sorma ayol tüm olaylar çok havada kalmış hiç tatmin olmadım.Aaa doğan çok basit hapse girmiş 😱
Yıldızsunun tırnağı bile olamaz bu yorum yapanlarBir Küçük Gün Işığı'na da gerek kalmayacak galiba.
Bende aynı düşüncedeyim dizi diil bu.Yıldızsunun tırnağı bile olamaz bu yorum yapanlar
Dizi iyice saçmaladı işte, kabul et. Fanatikliğe gerek yok.Yıldızsunun tırnağı bile olamaz bu yorum yapanlar
Enderi tehdit ediyorlar sen misinSorma ayol tüm olaylar çok havada kalmış hiç tatmin olmadım.
Antiler bu sezon da ağlayacakDizi iyice saçmaladı işte, kabul et. Fanatikliğe gerek yok.
Sabah görüşürüz canım.Antiler bu sezon da ağlayacak
Seneye de görüşeceğizSabah görüşürüz canım.
Siz bu sene sonunu görmek için dua edin önce.Seneye de görüşeceğiz
Ben kendimi nasıl tehdit edeyim ayol? 😱 Olsa olsa sen olursun.Enderi tehdit ediyorlar sen misin
Enderi kim aradı acaba Bi de şu kumruya yanaşan kimin adamı acaba keşke şahikanın oyunu olsa hepsi @Emre Ozansoy @serhatt @Alosİstemsizce heyecan oluşturuyo bunlar ekranda tutma yöntemini iyi bulmuş. @Emre Ozansoy @cookies @serhatt
+1İstemsizce heyecan oluşturuyo bunlar ekranda tutma yöntemini iyi bulmuş. @Emre Ozansoy @cookies @serhatt
Ekranda komedi yok işte ne güzelAy iyice komedi dizisine evrildi, entrika neredeeee?? :/