Dizide sevgili aşk evlat kombinasyonları bitmiyorİki bölüme kalmaz sevgili de olurlar bu gidişle.![]()
Dizide sevgili aşk evlat kombinasyonları bitmiyorİki bölüme kalmaz sevgili de olurlar bu gidişle.![]()
Diziye acil parlak transferi olmazsa bitecek.Dizide sevgili aşk evlat kombinasyonları bitmiyor![]()
Enderi tehdit eden Şahika çıkar umarımDiziye acil parlak transferi olmazsa bitecek.![]()
Şahika gelsin bir bu kadar daha devam eder dizi.Enderi tehdit eden Şahika çıkar umarımya da kaya
![]()
Yılan kolyesini absürd bir yerine takar ŞahikaŞahika gelsin bir bu kadar daha devam eder dizi.![]()
Yeter ki gelsin de nereye ne takarsa taksın.Yılan kolyeni absürd bir yerine takar Şahika![]()
Hayret kaya yı tercih etmedin 😱 edeplendin miYeter ki gelsin de nereye ne takarsa taksın.![]()
Yeni bir diziye başladığı için olmasın safoz. .ss Ben her zaman adımlarımı sağlam atarım.Hayret kaya yı tercih etmedin 😱 edeplendin mi![]()
Olsun kudurukluğun > mantığın senin içinYeni bir diziye başladığı için olmasın safoz. .ss Ben her zaman adımlarımı sağlam atarım.![]()
Eskidendi o.Olsun kudurukluğun > mantığın senin için![]()
Neyse doydun acaba 😱Eskidendi o.Belli bir doygunluğa eriştim artık.
Bundan sonra mantık forever.
![]()
Seni ilgilendirmez.Neyse doydun acaba 😱![]()
Heyatım aşk ve evliliğe bakış açım aynı Enderinki gibi bnm deSeni ilgilendirmez.![]()
Beni idol aldığını biliyordum.Heyatım aşk ve evliliğe bakış açım aynı Enderinki gibi bnm de
Sen anca aysel olursunBeni idol aldığını biliyordum.![]()
![]()
Çatlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Sen anca aysel olursun![]()
Haklusın ayselin de kocası vardı sen yıldız ın anası olursun görgüsüz para düşkünü ve kocasız 'Çatlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Sen kendine bak acınacak haldesin hiç umut yok senin için.Haklusın ayselin de kocası vardı sen yıldız ın anası olursun görgüsüz para düşkünü ve kocasız '![]()