cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,755
- Puanı
- 1,060
Yasak Elma'mız da her an her şey olabilir, bekle yeni sezonu.Konuya göre hala kayıp ama![]()
Yasak Elma'mız da her an her şey olabilir, bekle yeni sezonu.Konuya göre hala kayıp ama![]()
Halitcan nasıl çıksın diziden? Zaman atlaması olacağı için yerine 2-3 yaş büyük biri gelecektir.Halitcan karakteri diziden komple mi çıkmış @Emre Ozansoy @Alos
Konuyu okursan kayıp diyor.Bütün sezon kayıp olabilirHalitcan nasıl çıksın diziden? Zaman atlaması olacağı için yerine 2-3 yaş büyük biri gelecektir.
Resmi bir şey mi ki o? 😱Konuyu okursan kayıp diyor.Bütün sezon kayıp olabilir
Evet genelde sızdırılanlar hep doğru çıkıuor bu dizideResmi bir şey mi ki o? 😱
Böyle bir şey olsa Birsen Altuntaş yazardı bence.Evet genelde sızdırılanlar hep doğru çıkıuor bu dizide![]()
Hani izlemiyordun?Ece Özdikici konuk oyuncuymuş, sevindim.Ali Yasin Özegemen ne alaka anlamadım.
![]()
Gömmek için bir şeyler arıyorum.Hani izlemiyordun?![]()
Seni bir gömücem şimdi.ssGömmek için bir şeyler arıyorum.![]()
Bana hiç bir şey yapamazsın.Seni bir gömücem şimdi.ss![]()
![]()
Bu yakışıklı kim @Alos maşallahEce Özdikici konuk oyuncuymuş, sevindim.Ali Yasin Özegemen ne alaka anlamadım.
![]()
Sen öyle sanBana hiç bir şey yapamazsın.![]()
Bilmiyorum yeni başladı. Hani beni seviyordun?Bu yakışıklı kim @Alos maşallah
![]()
Ali Yasin Özegemen on Instagram: "Kader, gayrete aşıktır.."
7,473 likes, 237 comments - aliyasinozegemen on August 19, 2022: "Kader, gayrete aşıktır..".www.instagram.com
BBT ile ünlü oldu, Yaralı Kuşlar da başrol oynadı.Bu yakışıklı kim @Alos maşallah
![]()
Ali Yasin Özegemen on Instagram: "Kader, gayrete aşıktır.."
7,473 likes, 237 comments - aliyasinozegemen on August 19, 2022: "Kader, gayrete aşıktır..".www.instagram.com
Girl powerrrÇağatay ölünce herkes iş sahibi olmuş![]()
Ben metresim cnm bunu unutmaSen öyle san
Bilmiyorum yeni başladı. Hani beni seviyordun?![]()
İki diziyi de görmedim cnm hoş bu çocuğu bu dizide de görmedimBBT ile ünlü oldu, Yaralı Kuşlar da başrol oynadı.