Tarık'ın nesi var? 😱 Ekranda göründüğünden daha çok yakışıklı.Tarık dışında harika bir liste.![]()
Tarık'ın nesi var? 😱 Ekranda göründüğünden daha çok yakışıklı.Tarık dışında harika bir liste.![]()
Büyük selçukluda ben ve @Alos oynasak ta tutardı oyuncuyla alakalı değil oSevda erginci Büyük selçuklu tuttu.TRT ilk kez dişpğer kanalara uyup romantik komedi yaptı ama tutmadı
bende oynasam kesin tutardı desene.herkesin bakış açısı farklı .Sevda Ergiinci selçuklu sadece.Starda oynayan hayat bazen tatlıdır güzeldiBüyük selçukluda ben ve @Alos oynasak ta tutardı oyuncuyla alakalı değil o![]()
Yok be hiç çekici değil 0 karizma.Tarık'ın nesi var? 😱 Ekranda göründüğünden daha çok yakışıklı.![]()
Aynen öyle tarihi dizilerin hepsi iyi reyting alıyor oyuncuya bakmıyorBüyük selçukluda ben ve @Alos oynasak ta tutardı oyuncuyla alakalı değil o![]()
Evet tutardı oyuncularla hiçbir alakası yokbende oynasam kesin tutardı desene.herkesin bakış açısı farklı .Sevda Ergiinci selçuklu sadece.Starda oynayan hayat bazen tatlıdır güzeldi