Sen hadlerini bildirmişsindir cia olarakBilmem mi ettikleri küfürleri hakaretleri çok iyi bilirim ben
Sen hadlerini bildirmişsindir cia olarakBilmem mi ettikleri küfürleri hakaretleri çok iyi bilirim ben
Sen hadlerini bildirmişsindir cia olarak![]()
Loserbaşına saplamaya dewamNiye engelliyorlar sanıyosun![]()
hmm öyle mi kuzu pic.twitter.com/lEACdki0Wz
— yasin (@ahulanyasin) July 5, 2022
Hem gelen tepkiler hem yorumlar hem de şikayetlere bakacak olursak #SurvivorAllStar2022 yarışmasında yarışma sonuç aşaması veya son finale doğru uygulamaları ile yarışmayı takip edenleri pek de tatmin etmemiş durumda. Bir çok açıdan büyük bir tepki var yarışma organizasyonuna.
— Dr.İbrahim USLU (@ibrahimuslu55) July 5, 2022
Turabi: Yarışmalardan 10 milyon $ daha kazanıp kendi yarışmamı yapacağım. Kavga, gürültü, küfür her şey serbest olacak. Düzgün insan ayakları yapanlar ceza alacak. Oylama ile elenen kişi, istediği herhangi birini seçip, son bir eleme oyunu oynayacak, kaybeden eve gidecek. pic.twitter.com/Eu5frptnLc
— DarkWeb Haber (@darkwebhaber) July 5, 2022
Loserbaşına saplamaya dewam
— yasin (@ahulanyasin) July 5, 2022------
Rtük başkanı tweet atmış macun bu adamı bile Z kuşağı ile yakınlaştırdı 😱 @MasacRE @Maskeli Fedai @Forumdash @Angelica @The_Erinch @Sherlock @Alos @dreamy @DarkLegenD @12.Adam @BARON男爵 @Cervantes
Hem gelen tepkiler hem yorumlar hem de şikayetlere bakacak olursak #SurvivorAllStar2022 yarışmasında yarışma sonuç aşaması veya son finale doğru uygulamaları ile yarışmayı takip edenleri pek de tatmin etmemiş durumda. Bir çok açıdan büyük bir tepki var yarışma organizasyonuna.
Batucu olugu icin aglamis biraz bu yuzden sadece bos yapiyor baska bir sey yapamaz.Loserbaşına saplamaya dewam
— yasin (@ahulanyasin) July 5, 2022------
Rtük başkanı tweet atmış macun bu adamı bile Z kuşağı ile yakınlaştırdı 😱 @MasacRE @Maskeli Fedai @Forumdash @Angelica @The_Erinch @Sherlock @Alos @dreamy @DarkLegenD @12.Adam @BARON男爵 @Cervantes
Bu ceketi kaçırmalıYasincim lafı oturttmuş aferim![]()
Batucu değil barışçı bu hatta barışla Batu tartuştığından beri anti BatucuBatucu olugu icin aglamis biraz bu yuzden sadece bos yapiyor baska bir sey yapamaz.
Batucu olugu icin aglamis biraz bu yuzden sadece bos yapiyor baska bir sey yapamaz.
Bu ceketi kaçırmalı
------
Batucu değil barışçı bu hatta barışla Batu tartuştığından beri anti Batucu
@Angelica buna bir ders ver çok cahil![]()
Oooo Bamya Fc ler siziBatucu değil Barışcı bizim fandomdan yani yanlış biliyorsun
------
Yasini tanıyorum aynı gruptayız onla bizim bmyfc den![]()
Bu ceketi kaçırmalı
------
Batucu değil barışçı bu hatta barışla Batu tartuştığından beri anti Batucu
@Angelica buna bir ders ver çok cahil![]()
Ibrahim Uslu batuhancı ben yasin için söylemedim zaten etiketlendiğim mesaj rtük ile alakalıydıBatucu değil Barışcı bizim fandomdan yani yanlış biliyorsun
------
Yasini tanıyorum aynı gruptayız onla bizim bmyfc den![]()
Ne mana be 😱Ibrahim Uslu batuhancı ben yasin için söylemedim zaten etiketlendiğim mesaj rtük ile alakalıydı![]()
Halkın tepkisini söylemiş adam
Hem gelen tepkiler hem yorumlar hem de şikayetlere bakacak olursak Acilen görevden alınmanız gerekirdi
— Bekir Bölükbasi 🇹🇷🇹🇷🇹🇷 (@BolukbasiBekir) July 5, 2022
Her istediğimiz olmuyor maalesef https://t.co/QRKxcBT3UI
Suçlu @Emre Ozansoy aslındaHalkın tepkisini söylemiş adam
Neyse Bekir daddy işin içine girdi olay zır kapanır bu adamın çenesi açıldı mı
Hem gelen tepkiler hem yorumlar hem de şikayetlere bakacak olursak Acilen görevden alınmanız gerekirdi
— Bekir Bölükbasi 🇹🇷🇹🇷🇹🇷 (@BolukbasiBekir) July 5, 2022
Her istediğimiz olmuyor maalesef https://t.co/QRKxcBT3UI
Çok uyumlu olmuş bu kardeşler
Kurgulanmış yarışma ve proğramlar ile TV yayıncılığını SMS Dolandırıcılığına ve Rant yağmacılığına dönüştüren programları denetlemek üzere RTÜK'ü Devlet Denetleme kuruluşlarını ve ilgili Savcıları araştırmaya ,soruşturmaya davet ediyoruz #AKFC #survivorkupasıgerialınsın
— Ahmet Gökhan Yazıcı (@agokhanyazici) July 6, 2022
RTÜK kanalı kapatsın.Çok uyumlu olmuş bu kardeşler
------
Aaaa püskevit reyizciler olaya el attı![]()
Bu işin sonunda TV 8 binasını basıp kanala el koyacağız![]()
@MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @12.Adam @Angelica @Cervantes @BARON男爵 @The_Erinch @Alos @Forumdash @Emre Ozansoy @dreamy
Kurgulanmış yarışma ve proğramlar ile TV yayıncılığını SMS Dolandırıcılığına ve Rant yağmacılığına dönüştüren programları denetlemek üzere RTÜK'ü Devlet Denetleme kuruluşlarını ve ilgili Savcıları araştırmaya ,soruşturmaya davet ediyoruz #AKFC #survivorkupasıgerialınsın
— Ahmet Gökhan Yazıcı (@agokhanyazici) July 6, 2022
Zaten dizi final yaptı Periler diyarıRTÜK kanalı kapatsın.![]()
Ben İrlanda kanalıyla anlaşma yaparımKanalın başına @Keith Long getirilsin daha kaliteli kurgu yapar![]()
Hep desteklediğim ünsan şampiyon oldu çünki ben iyi bir izleyiciyim ve 6 ay ben me izledim zerre merak etmmediğim kızın ağzından bile Nagihana sen en iyisin dediğini hatırlıyorum… olmadı sadece yarışmacıların değil biizm emeklerde boşa gitti… konser saatımı değişdriıodum ya!!!
— Demet Akalin (@DemetAkalin) July 6, 2022