Netflix Elite - Dizi Yorumları

5x5 i yavaş yavaş izle @Çiğdem gibi şeker ve tansiyon sorunun başlayabilir :F @Forumdash ın dil altı haplarından alabilirsin :A
Ay iyice merak ettim. :A
Saçma geldi bana, İvan heteroyum dedi durdu sonra çılgınlar gibi deviştiler.. :A Patrick bir yandan da İvan'ın babasıyla kırıştırıyor, bence İvan çok saf ve iyi niyetli, sırf üzülmesin diye Patrick ile birlikte oldu :( @Forumdash @BARON男爵

Patrick eğer bu çocuğu üzerse var ya 😡

Saçma geldi bana, İvan heteroyum dedi durdu sonra çılgınlar gibi deviştiler.. :A Patrick bir yandan da İvan'ın babasıyla kırıştırıyor, bence İvan çok saf ve iyi niyetli, sırf üzülmesin diye Patrick ile birlikte oldu :( @Forumdash @BARON男爵

Patrick tam hayallerimi yaşıyor, idol gibi idol. :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx and mrt-06

Kırmızı yer:F:FF:F

Anlayın işte tercihmiş, yönelimmiş hepsi hikaye:F:F LGBTQİ+ diye gideceklerine türkçe Z (ingilizce P) harfinde buluşulmalı:F ZEVK :A

• Güldürdün
Reactions: mrt-06
Kırmızı yer:F:FF:F

Anlayın işte tercihmiş, yönelimmiş hepsi hikaye:F:F LGBTQİ+ diye gideceklerine türkçe Z (ingilizce P) harfinde buluşulmalı:F ZEVK :A
Abicim benim de bu sezon anladığım bu, kim ne istiyorsa takılsın. Nasıl zevk alıyorsa, etikete gerek yok deniyor. :A

2009'larda Glee bunun savaşını verdi, Elite ekmeğini yiyor.. :A
------

Bacııı sen bu diziyi izliyon mu :A @phoebebuffay

Abicim benim de bu sezon anladığım bu, kim ne istiyorsa takılsın. Nasıl zevk alıyorsa, etikete gerek yok deniyor. :A

------

Gel de bunu "hayır yönelim"cilere anlat:A hayır değil işte :A (şimdi biri çıkcak Patrick bisexasgdhasjdask dicek)

• Güldürdün

------

İlk 3 sezonu çok severek izlemiştim ama favori karakterlerim diziden çıkınca 4.sezonda yarım bıraktım diziyi. :A

• Güldürdün
Gel de bunu "hayır yönelim"cilere anlat:A hayır değil işte :A (şimdi biri çıkcak Patrick bisexasgdhasjdask dicek)
Bence yine yönelim ama bunu etiketlemek yanlış meşaşı veriliyor. :A

İlk 3 sezonu çok severek izlemiştim ama favori karakterlerim diziden çıkınca 4.sezonda yarım bıraktım diziyi. :A
Senle çok ortak dizi zevkimiz var ama genelde sen ya bırakıyorsun ya da kötülüyorsun :A

can :Z