Ay iyice merak ettim.5x5 i yavaş yavaş izle @Çiğdem gibi şeker ve tansiyon sorunun başlayabilir @Forumdash ın dil altı haplarından alabilirsin
Ay iyice merak ettim.5x5 i yavaş yavaş izle @Çiğdem gibi şeker ve tansiyon sorunun başlayabilir @Forumdash ın dil altı haplarından alabilirsin
En sevdiğin içerikte sahneler var tüm ayrıntılarıylaAy iyice merak ettim.
5x5 i yavaş yavaş izle @Çiğdem gibi şeker ve tansiyon sorunun başlayabilir @Forumdash ın dil altı haplarından alabilirsin
Saçma geldi bana, İvan heteroyum dedi durdu sonra çılgınlar gibi deviştiler.. Patrick bir yandan da İvan'ın babasıyla kırıştırıyor, bence İvan çok saf ve iyi niyetli, sırf üzülmesin diye Patrick ile birlikte oldu @Forumdash @BARON男爵Ay iyice merak ettim.
Patrick tam hayallerimi yaşıyor, idol gibi idol.Saçma geldi bana, İvan heteroyum dedi durdu sonra çılgınlar gibi deviştiler.. Patrick bir yandan da İvan'ın babasıyla kırıştırıyor, bence İvan çok saf ve iyi niyetli, sırf üzülmesin diye Patrick ile birlikte oldu @Forumdash @BARON男爵
Patrick eğer bu çocuğu üzerse var ya 😡
Patrick bence tam senPatrick tam hayallerimi yaşıyor, idol gibi idol.
Kırmızı yerFSaçma geldi bana, İvan heteroyum dedi durdu sonra çılgınlar gibi deviştiler.. Patrick bir yandan da İvan'ın babasıyla kırıştırıyor, bence İvan çok saf ve iyi niyetli, sırf üzülmesin diye Patrick ile birlikte oldu @Forumdash @BARON男爵
Patrick eğer bu çocuğu üzerse var ya 😡
Abicim benim de bu sezon anladığım bu, kim ne istiyorsa takılsın. Nasıl zevk alıyorsa, etikete gerek yok deniyor.Kırmızı yerF
Anlayın işte tercihmiş, yönelimmiş hepsi hikaye LGBTQİ+ diye gideceklerine türkçe Z (ingilizce P) harfinde buluşulmalı ZEVK
Gel de bunu "hayır yönelim"cilere anlat hayır değil işte (şimdi biri çıkcak Patrick bisexasgdhasjdask dicek)Abicim benim de bu sezon anladığım bu, kim ne istiyorsa takılsın. Nasıl zevk alıyorsa, etikete gerek yok deniyor.
2009'larda Glee bunun savaşını verdi, Elite ekmeğini yiyor..
------
Bacııı sen bu diziyi izliyon mu @phoebebuffay
İlk 3 sezonu çok severek izlemiştim ama favori karakterlerim diziden çıkınca 4.sezonda yarım bıraktım diziyi.Abicim benim de bu sezon anladığım bu, kim ne istiyorsa takılsın. Nasıl zevk alıyorsa, etikete gerek yok deniyor.
2009'larda Glee bunun savaşını verdi, Elite ekmeğini yiyor..
------
Bacııı sen bu diziyi izliyon mu @phoebebuffay
Bence yine yönelim ama bunu etiketlemek yanlış meşaşı veriliyor.Gel de bunu "hayır yönelim"cilere anlat hayır değil işte (şimdi biri çıkcak Patrick bisexasgdhasjdask dicek)
Senle çok ortak dizi zevkimiz var ama genelde sen ya bırakıyorsun ya da kötülüyorsunİlk 3 sezonu çok severek izlemiştim ama favori karakterlerim diziden çıkınca 4.sezonda yarım bıraktım diziyi.
canŞüphesiz.
Zevkle izleyeceğim.En sevdiğin içerikte sahneler var tüm ayrıntılarıyla
Eski forum olsaydı konusurduk da neyse diyorum şimdilikBence yine yönelim ama bunu etiketlemek yanlış meşaşı veriliyor.
Senle çok ortak dizi zevkimiz var ama genelde sen ya bırakıyorsun ya da kötülüyorsun
can
Şuan Elite dışında bir dizim yok abim, staja başlıycam. Kasım gibi yeni dizilere geçerim.Eski forum olsaydı konusurduk da neyse diyorum şimdilik
Başka ne izliyorsun şimdi??
Ozark, Umbrella Academy ve Stranger var da forumdayken izlemeye calişcam işte. Bunları da sen izlemiyrdun galiba ST haricŞuan Elite dışında bir dizim yok abim, staja başlıycam. Kasım gibi yeni dizilere geçerim.
Sen?
Aynen abim, ST'ye bu hafta başlarsam yorumlaşırız. Fakat ST'nin önceki sezonunu hatta konusunu bile unuttum.Ozark, Umbrella Academy ve Stranger var da forumdayken izlemeye calişcam işte. Bunları da sen izlemiyrdun galiba ST haric
Ben gitmeden 2.part gelirse izlerim Gitmeden güzel etkilik olur Umbrella'yı da tavsiye ediyorum. Seversin, seveceğin karakter var cunkuAynen abim, ST'ye bu hafta başlarsam yorumlaşırız. Fakat ST'nin önceki sezonunu hatta konusunu bile unuttum.
2 partlı mı yayınlandı 😱Ben gitmeden 2.part gelirse izlerim Gitmeden güzel etkilik olur Umbrella'yı da tavsiye ediyorum. Seversin, seveceğin karakter var cunku
Evet Hem de 2.partta süreler uzun olcak deniyordu2 partlı mı yayınlandı 😱
Aldık belayı başımıza.Evet Hem de 2.partta süreler uzun olcak deniyordu