TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Kazandık :A
------

Zırla :F
EVQ-ymiXkAE41qQ.jpg

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Nisa reisim mükemmel bir hikaye yazdı bugün. Son 4 garanti artık. Bu sms'i 1. bile bitirebilir.

Batuhan da şampiyonluğa veda etti ama arabayı kazandıktan sonra onu da dert etmesin artık bir zahmet :A

• İlginç
Reactions: xemrexxx
Berkan yağmurun yazıldığı haftaya kadar koloniye aynı yazdı hep farklı yazdığında Nisa yı yazdı :A zaten yağmur giikten sonra takımlar karıştı bu sefer de Atakan ın kolonisine girdi yani hep koloniydi :X ogesu da aynı önce sedanın kolonisi sonra Atakanın :A
Tamam işte Berkan son hafta sattı koloniyi. Seda unutmaz bunu :A Ogeday hiçbir zaman koloni değildi zaten onun açıklamasını yüz kere yaptım sana yorma şimdi beni :A

Tamam işte Berkan son hafta sattı koloniyi. Seda unutmaz bunu :A Ogeday hiçbir zaman koloni değildi zaten onun açıklamasını yüz kere yaptım sana yorma şimdi beni :A
Yooo o satış değildi tüm erkekler yazdı :X

Ayrıca tt de ilk sıralarda batuş-badem-niza var bu 3 ü aynı potaya düşmezse finale kalacak gibi yanlarına 4.kim olacak bakalım :A @Cervantes @The_Erinch

Yooo o satış değildi tüm erkekler yazdı :X

Ayrıca tt de ilk sıralarda batuş-badem-niza var bu 3 ü aynı potaya düşmezse finale kalacak gibi yanlarına 4.kim olacak bakalım :A @Cervantes @The_Erinch
Hikmet yazmadı, o yine kızlarla hareket etti :A

Ogeday olur diğer isim. Batu da araba kazandığı için out :A
Zaten araba şampiyonluktan daha değerli dsfsadfsadf
Öyle ya evet :A Ne güzel desteklediğim isim kazanacaktı. Sakatlık olmasa alacak gibiydi Nisa. Batu da daha ilk turda Ogeday'a yenilecekken son anda balla geçti turu. Oradan yürüdü gitti aldı arabayı :A

Hikmet yazmadı, o yine kızlarla hareket etti :A

Ogeday olur diğer isim. Batu da araba kazandığı için out :A

Öyle ya evet :A Ne güzel desteklediğim isim kazanacaktı. Sakatlık olmasa alacak gibiydi Nisa. Batu da daha ilk turda Ogeday'a yenilecekken son anda balla geçti turu. Oradan yürüdü gitti aldı arabayı :A
Berkan dan sonra en az sms i ogesu alır :A

Dün de potadaydı şansı yok bence :F