@xemrexxx derdi Ogeday böyle devam ederse nagiyi de paspas edip şampiyon olmasıSakat haliyle bile çoğundan iyi oynuyor adam, sırf bu bile yeterAyı da hem performans olarak hem de reality bakımından kötü bir hafta geçirdi. Ayıyı bugün inine yolluyoruz... @Maskeli Fedai @Sherlock
Anıl daha iyiydi sema da ama elendiler..Sakat haliyle bile çoğundan iyi oynuyor adam, sırf bu bile yeterAyı da hem performans olarak hem de reality bakımından kötü bir hafta geçirdi. Ayıyı bugün inine yolluyoruz... @Maskeli Fedai @Sherlock
Pollyana seni 😱@xemrexxx derdi Ogeday böyle devam ederse nagiyi de paspas edip şampiyon olması
Nasıl olacak işte oylama 15 dk olacak ilk defa haksızlık Atakanla Nisa kaç gündür oy topluyorE bugün eleme var işte![]()
Anıl daha iyiydi sema da ama elendiler..
Batuş NAGİYİ geçiyordu oyun sayısında biraz daha zorlasa3 oyun kalmış 😱
------
Pollyana seni 😱
------
Nasıl olacak işte oylama 15 dk olacak ilk defa haksızlık Atakanla Nisa kaç gündür oy topluyor![]()
Oylama süresi uzunduValla bende bilmiyorum niye haksızlık olsun cnm önceki oylamalarda öyle değilmiydi![]()
Ogeday bir şampiyon. Sms potansiyelinin onlardan daha yüksek olduğu daha önce de kanıtlandıAnıl daha iyiydi sema da ama elendiler..
Batuş NAGİYİ geçiyordu oyun sayısında biraz daha zorlasa3 oyun kalmış 😱
------
Pollyana seni 😱
------
Nasıl olacak işte oylama 15 dk olacak ilk defa haksızlık Atakanla Nisa kaç gündür oy topluyor![]()
Nerenle izledin lo son oylamalarda aday olmayan Evrim bile 30 dk konuşuyordu 😱Ogeday bir şampiyon. Sms potansiyelinin onlardan daha yüksek olduğu daha önce de kanıtlandı
Oylama her zaman bu kadar oluyordu zaten o konuda bir değişiklik yok ki. Sadece eleneni ertesi gün öğreniyorduk.
Ogesunun işi zor Berkan la nagiyle hiç oynamadı paspas olacak bir andaOgeday'dan ben olsam ben de korkarım o yüzden haklı @xemrexxx![]()
Tamam da aynı gece içinde sonlanıyordu sms sonuçta. Şimdi 15 dk sonunda bitecek mi dedi Acun onu kaçırdım benNerenle izledin lo son oylamalarda aday olmayan Evrim bile 30 dk konuşuyordu 😱
Sakatlığı atlatırsa rakibi yok şampiyonunOgesunun işi zor Berkan la nagiyle hiç oynamadı paspas olacak bir anda![]()
İşte sms 1 saat sürüyordu 15 dk değilTamam da aynı gece içinde sonlanıyordu sms sonuçta. Şimdi 15 dk sonunda bitecek mi dedi Acun onu kaçırdım ben
------
Sakatlığı atlatırsa rakibi yok şampiyonun![]()
Cia nın ayarı bozulmuş 😱Yok be aynı uzunlukta işte![]()
İşte sms 1 saat sürüyordu 15 dk değil
15 gün kaldı bence atlatamaz
------
Cia nın ayarı bozulmuş 😱
Sus kuz aç izle. SsNe 1 saati emre nerenle izliyosun sen yarışmayı![]()
Atlatamazsa tek bacakla şampiyonluğa yürürüzİşte sms 1 saat sürüyordu 15 dk değil
15 gün kaldı bence atlatamaz
------
Cia nın ayarı bozulmuş 😱
Ogesu yolcu
------
Macun abim değişik kurgular peşinde![]()
Utku beyciğim banla diyorsa vardır bir bildiği, çiziyorum üstünü.Hazır gelmişken şu hadsizi banlar mısın rica etsem Şerlok beyciğim...
Bıktım bu ayıyı destekleyen yoldaşlarından...
Canım yoldaşım 😳😳😳Utku beyciğim banla diyorsa vardır bir bildiği, çiziyorum üstünü.![]()