Çok basit ölmüşler. SsOfff Ender ve Çağatay kazada ölecek demek ki. Yıldız da sakat kalsın bari iyice Yeşilçam'a bağlayın.
Çok basit ölmüşler. SsOfff Ender ve Çağatay kazada ölecek demek ki. Yıldız da sakat kalsın bari iyice Yeşilçam'a bağlayın.
Evet resmen Şahika'nın ölümünden bile basit. Kan-ter-gözyaşı üçlemesiyle dolu bir ölüm yakışırdı Ender'e...Çok basit ölmüşler. Ss
Fragman tek güzel yanı Çağatay'ın ölmesi ve Kumru zibidi Ekin'in gerçek yüzünü görmesi
Şahika'yı bırak Arzu'nun ölümü bile daha iyiydi. Son yıllara damga vurmuş bir karakter basit trafik kazasında ölecek şaka gibi.Evet resmen Şahika'nın ölümünden bile basit. Kan-ter-gözyaşı üçlemesiyle dolu bir ölüm yakışırdı Ender'e...
2. sezon finalindeki denize atılışı bile daha etkileyiciydi.
Kesinlikle. Büyük olay yaratacak bir son hazırlamalıydılar tıpkı Bihter'in ölümünün unutulmayışı gibi...------
Şahika'yı bırak Arzu'nun ölümü bile daha iyiydi. Son yıllara damga vurmuş bir karakter basit trafik kazasında ölecek şaka gibi.------
Hala daha Doğan demeyeceksin herhalde @Alos
Ekin'im İsmail'i niye dövdü? O sahnenin öncesine bakamadım.O arabadan kimse sağ çıkmaz normal hayatta biraz abartılı olmuş ama yangın sahnesi daha uyduruk değildi ama
Doğan'ım fişini çektiGeçen sezon patlama sahnesinden daha beter bir sahne çekmişler... Kazayı izlerken gözlerim kanadı. Çağatay'ın Doğan yüzünden ölecek olması sinir bozucu.
Gelecek sezon sanırım Halit Can'ı aramak ile geçecek ama biz bunu daha önce izlemiştik.
Bende şuan izlemeye başladım Emre'cim izleyemedim ıyy zibidinin gerçek yüzünü görsün KumruEkin'im İsmail'i niye dövdü? O sahnenin öncesine bakamadım.
Ezgi kim?Şiddet göndermesi çok güzel olmuş.@Emre Ozansoy Ezgi'yi dövmüş ondan İsmail'i dövmüş.
Şiddet göndermesi çok güzel olmuş. @Emre Ozansoy İsmail, Ezgi'yi dövmüş ondan Ekin dövmüş.
Ezgi kumrunun hizmetçisiEzgi kim?
Sonradan hatırladım. Yalının musluklarını açtırıp suçu onun üzerine attırmıştı.Ezgi kumrunun hizmetçisi
Endoşum gibi 9 canlıyım bende bir şey olmaz.
Eline sağlık Ekin'imin. Az bile yapmış.Şiddet göndermesi çok güzel olmuş. @Emre Ozansoy İsmail, Ezgi'yi dövmüş ondan Ekin dövmüş.
İşe yaramış sonunda zibidi aferin onaEline sağlık Ekin'imin. Az bile yapmış.
Sen git Doğan'a bak, karısını öldürüyor...İşe yaramış sonunda zibidi aferin ona