Senin cenazene inş.@serhatt a yas kıyafeti bulun boydan siyah giysin
Senin cenazene inş.@serhatt a yas kıyafeti bulun boydan siyah giysin
Yanlız üzülünce siyah giyiliyor sen bnm cenazeme çingene pembesi ya da patlıcan moru elbise giyip gelirsinSenin cenazene inş.
Hayatım siyah bana çok yakıştığı için giyeceğim senin yasın için değil.Yanlız üzülünce siyah giyiliyor sen bnm cenazeme çingene pembesi ya da patlıcan moru elbise giyip gelirsin
Zaten sıskasın siyah giyersen iskelet gibi durursunHayatım siyah bana çok yakıştığı için giyeceğim senin yasın için değil.
Artık değilim, diyetisyene gidip kilo aldım. Kudur zırla ağla.Zaten sıskasın siyah giyersen iskelet gibi durursun
Ödemeyi peşin vermişsin diyolla @Forumdash nafakayı kesinceArtık değilim, diyetisyene gidip kilo aldım. Kudur zırla ağla.
Ben hep peşin çalışırım.Ödemeyi peşin vermişsin diyolla @Forumdash nafakayı kesince
Tam olarak bu benim.
Hahahahahah bu yaşandı evet.@serhatt parası için evlendiğin @Forumdash seni öpmeye kalkıyordur
Ekli dosyayı görüntüle 117667
@xemrexxx @Emre Ozansoy @EmreCan @slhttnmtl @The_Erinch @12.Adam
@serhatt parası için evlendiğin @Forumdash seni öpmeye kalkıyordur
Ekli dosyayı görüntüle 117667
@xemrexxx @Emre Ozansoy @EmreCan @slhttnmtl @The_Erinch @12.Adam
Bu baya kuru iftira!!! Özlediğin için heralde mahkemede görürüm diye bu yolu seçtin heralde?? Ama neyseki bu tur davalara gitmeye gerek yok avukatım halleder. 1 yıllık nafaka kadar dava acayım. @Alos sen neyini verecen görcez.Hahahahahah bu yaşandı evet.
Benden aldiği nafakaları sana mı yediriyor@serhatt'ın avukatları bana yardımcı olur benden hiç birşey alamazsın
Yoo asla yedirmesinde zaten atsın kenara arada versin biraz yeterli @serhattBenden aldiği nafakaları sana mı yediriyor
Hayatınıza müdahale edicek değilim tabi. Yollarımız ayırdık. Kim ne yiyorsa yesin Sadece gerçekleri öğrendiğim için sevindimYoo asla yedirmesinde zaten atsın kenara arada versin biraz yeterli @serhatt
Sensin kuru olan. .ssBu baya kuru iftira!!! Özlediğin için heralde mahkemede görürüm diye bu yolu seçtin heralde?? Ama neyseki bu tur davalara gitmeye gerek yok avukatım halleder. 1 yıllık nafaka kadar dava acayım. @Alos sen neyini verecen görcez.
Biz ondan alacağız daha.@serhatt'ın avukatları bana yardımcı olur benden hiç birşey alamazsın
Tükürüklü mü öpsün seni Faruk @Forumdash kuru seviyon demek bunları yatak odanızda konuşunSensin kuru olan. .ss
Git zıbar be hoşt. .ssTükürüklü mü öpsün seni Faruk @Forumdash kuru seviyon demek bunları yatak odanızda konuşun
Bende senin şahitinim amcacık.Bu baya kuru iftira!!! Özlediğin için heralde mahkemede görürüm diye bu yolu seçtin heralde?? Ama neyseki bu tur davalara gitmeye gerek yok avukatım halleder. 1 yıllık nafaka kadar dava acayım. @Alos sen neyini verecen görcez.