TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Sizin desteklediğiniz yarışmacılar oyunlardan kaçıyor diye herkes öyle yapacak diye bir şey yok Ogeday sakat haliyle oynamayı seçti ve dokunulmaz olmaya başardı bu da onun ne kadar iyi bir yarışmacı olduğunu gösteriyor

Benim desteklediğim oyundan kaçmadı evet oynamak istemedi ama sonrasında oynadı kaçmadı tamam mı kaç kere sakat sakat oyuna çıktı

Taraflı macun. Ss
Acun abim hakkaniyetli bir insandır. Doğru neyse onun yanındadır :A
Furkan çok mantıklı yorum yapmış bence haklı sakatım diyen nasıl üst üste oyuna çıkıyor:D
Sizin desteklediğiniz yarışmacılar oyunlardan kaçıyor diye herkes öyle yapacak diye bir şey yok Ogeday sakat haliyle oynamayı seçti ve dokunulmaz olmaya başardı bu da onun ne kadar iyi bir yarışmacı olduğunu gösteriyor
Aslında başka birileriyle kıyaslamaya da gerek yok. Göz var izan var adam oyunları seke seke acı içinde oynuyor. Bu şekilde oyunlara çıkan birisinin sakat olmadığını söylemek art niyetli bir yorumdur..

Benim desteklediğim oyundan kaçmadı evet oynamak istemedi ama sonrasında oynadı kaçmadı tamam mı kaç kere sakat sakat oyuna çıktı

Aslında başka birileriyle kıyaslamaya da gerek yok. Göz var izan var adam oyunları seke seke acı içinde oynuyor. Bu şekilde oyunlara çıkan birisinin sakat olmadığını söylemek art niyetli bir yorumdur..
Tüm cia sayfalar bu akşam mavi takım aldı diyor 3 kişi nasıl yenecekler çok merak ediyorum :A

Valla Utkucum eğer doktor oynama bireysele sakla kendini diyorsa demek ki sakatlık ciddi buna rağmen sayı alacak kadar iyi oynuyorsan bu şüphe uyandırır kusura bakma
------

Tüm cia sayfalar bu akşam mavi takım aldı diyor 3 kişi nasıl yenecekler çok merak ediyorum :A

Valla bende merak ediyorum :A

Valla Utkucum eğer doktor oynama bireysele sakla kendini diyorsa demek ki sakatlık ciddi buna rağmen sayı alacak kadar iyi oynuyorsan bu şüphe uyandırır kusura bakma
------

Valla bende merak ediyorum :A
Sen de Furkan gibi R yaptın abla :A Önce sakat değil diyorsunuz adama. Sonra da sakatlığı ciddi niye oynuyor diyorsunuz :A
------

Oyuna göre değişir o ya, atışlar falan kime bakıyorsa onlar kazanır :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: B4RON and xemrexxx
Son düzenleme:

Nisa reisim normal bir kadın tabii sizin dopinglinin aksine. Erkeklerin karşısında bir işe yaramaz o kaslar :A
Oyunlardan sonra yarmagulu doping testine yollasinlar.
Ogeday'ın oyları Atakan'a kalacak bu gidişle. :A

Ekli dosyayı görüntüle 117857
Mesmursuz konuşma

Nagiyi ben de severim o yüzden söyleyecek bir şey yok sadece Ogedayı boş yere eleştiriyorsunuz murat özarı gibi oldunuz ne yapsa suç
Ogeday'a karşı bir antiliğim yok ama geri planda kaldığını düşünüyorum, birde senle ve @MasacRE ile uğraşmayı seviyorum. :ADediğim gibi bu sene sesini çıkarmazsan veya birilerinin boyunduruğu altında kalırsan pek ilerleyemiyorsun. O yüzden Ogeday'ın böyle sessiz sessiz takılmaya devam etmesi ve Atakan'a sesini çıkarmaması durumunda son 4'e kalabileceğini düşünmüyorum, her an gidebilir. :A
Evrim panaromadaki koltuğu kaybetti bugünkü twitter yayınında bu son 4 te badem otomatik şampiyon olur. Ss @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @12.Adam @The_Erinch @Cervantes @BARON男爵 @Angelica

------

Garanti sayımız :A @The_Erinch

Ayşe'yi ve Nisa'yı son 4'e yazmış ahahhah :F
------

Oyunlardan sonra yarmagulu doping testine yollasinlar.

Mesmursuz konuşma
O ne demek la. :A

Ogeday'a karşı bir antiliğim yok ama geri planda kaldığını düşünüyorum, birde senle ve @MasacRE ile uğraşmayı seviyorum. :ADediğim gibi bu sene sesini çıkarmazsan veya birilerinin boyunduruğu altında kalırsan pek ilerleyemiyorsun. O yüzden Ogeday'ın böyle sessiz sessiz takılmaya devam etmesi ve Atakan'a sesini çıkarmaması durumunda son 4'e kalabileceğini düşünmüyorum, her an gidebilir. :A

Ayşe'yi ve Nisa'yı son 4'e yazmış ahahhah :F
------

O ne demek la. :A
Ogesuyu gömdük :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes