TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Badeeem badeeeemm sen yok musun seeen. Hikmet yine alttan almış da sana gerekeni Avatar yapacak şimdi bekle sen :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Macun abim yarın Dominik'in ortasına bir ring kursun. Atakan Badem'i, Nagi Queen Niso'yu, Hikmet Batuş'u, Evrim Ayşe'yi dövsün. :A

• Güldürdün
Radem az daha zıplatılacaktı, Atakanda iyi sabır var vallahi..
Kendisi Hikmet'e yaparken ne var bunda şakadan bir iki tane vurdum diyor. Atakan ona aynısını hatta daha da hafif bir şekilde yapınca gururuna yediremiyor Badem efendi :D Adem'in haksız çıkması çok iyi oldu bu olayda. Yoksa buradan çıkaracağı mağdurlukla kimse durduramazdı artık adamı.

Sen düdükçü fanı olmadığından yapmazsın. :A

:Akim o düdükçü
------

Kendisi Hikmet'e yaparken ne var bunda şakadan bir iki tane vurdum diyor. Atakan ona aynısını hatta daha da hafif bir şekilde yapınca gururuna yediremiyor Badem efendi :D Adem'in haksız çıkması çok iyi oldu bu olayda. Yoksa buradan çıkaracağı mağdurlukla kimse durduramazdı artık adamı.

Yanlışa yanlışla cevap vermek doğrumu yani :D

• Güldürdün
Avatar Bademi zıplatmaya doymuyor :A
------

Sana ne oluyor kütük :A
------

Yanlışını uygulamalı bir şekilde anlattığı için doğru :A

Valla birde bana dersiniz taraflı yorum yapıyorsunuz diye sizde aynısını yapıyorsunuz Ademin yaptığı yanlışken neden Atakan yapınca doğru oluyor :A

• Güldürdün
Ben Atakan'ım.. :A

@Angelica bari bu olayı savunma be :A
O da güzel hikaye ha :A
------

Bir an önce şu takımdan kurtulmalı reisim :(
------

Valla birde bana dersiniz taraflı yorum yapıyorsunuz diye sizde aynısını yapıyorsunuz Ademin yaptığı yanlışken neden Atakan yapınca doğru oluyor :A
Olayı Adem başlattığı için Adem suçlu oluyor :A

Ben Atakan'ım.. :A

@Angelica bari bu olayı savunma be :A

Ben birşeyi savunmuyorum sana bir soru soruyorum sadece Ademin hareketi yanlış bunu az önce barış adem grubundada yazdım buraya da yazıyorum ben diyorum ki Ademe yanlış derken neden Atakana doğru diyorsun diyorum :A

• Güldürdün