Iyy Atakanla Batumu demiş bizimle değil
Senin marış da elenirken batuşa güzel konuşmuştuIyy Atakanla Batumu demiş bizimle değil![]()
Senin marış da elenirken batuşa güzel konuşmuştu![]()
Neyse demet ablamın şu 4.sunucuyu kapadığı gibi ben de seni kapıcamEkli dosyayı görüntüle 117631
Tam bir yılansin cia teyzem![]()
Kapayamazsın çünkü ben yüzümü göstermem emre
Kuz şuna bak geçen sene son 11 de aleyna ç. Aleyna k. Merve ve Ayşe var bu sene Evrim-Ayşe-Nisa loserları 🤮🤮Ne anladın acaba emre![]()

Merve 😑 Elendiği akşam yarışmayı bırakmıştım. Oda sezonunda makine gibiydi 😁 @ZeynoKuz şuna bak geçen sene son 11 de aleyna ç. Aleyna k. Merve ve Ayşe var bu sene Evrim-Ayşe-Nisa loserları 🤮🤮
Sema da elenirse artık atletler bu yarışmaya gelmez elif i de kaşla göz arasında yok etmişti macun bu sene 😨 @The_Erinch @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai @Cervantes @BARON男爵 @Alos @12.Adam @dosimosi Ekli dosyayı görüntüle 117632
Aman o Barışından başka kimi sevdi ki varsa yoksa Barış hee bi de yarışmanın kaslılarıMelek bunağı Merveyide sevmezdi o zaman batuhanın kaslarına hayrandı 🤣🤣🤣🤣 @xemrexxx
Melek bunağı Merveyide sevmezdi o zaman batuhanın kaslarına hayrandı 🤣🤣🤣🤣 @xemrexxx
Aslında İsmail daha cia teyzemin tipi gibiydiAman o Barışından başka kimi sevdi ki varsa yoksa Barış hee bi de yarışmanın kaslılarıLaf aramızda bu Barış gittiğinden beridir Hikmete takık Hiko aşkım da Hiko aşkım kaslı erkekiiim ada da kurduğun plazan olayım diye dolanıyo etrafta
@Angelica
Hikmete yükseldiği gerçeği var 🤣🤭🤣🤭🤣 @ZeynoAslında İsmail daha cia teyzemin tipi gibiydiyaşına uygun olan da Dora idi yakışmadı sıbyancılık teyzeme. Ss
Hiç izlemediğim yarışmacıya isminden dolayı gıcık olduğum, bu sezon da Merve Aydın FC olduğum geldi aklıma.Merve 😑 Elendiği akşam yarışmayı bırakmıştım. Oda sezonunda makine gibiydi 😁 @Zeyno
Melek bunağı Merveyide sevmezdi o zaman batuhanın kaslarına hayrandı 🤣🤣🤣🤣 @xemrexxx
Aman o Barışından başka kimi sevdi ki varsa yoksa Barış hee bi de yarışmanın kaslılarıLaf aramızda bu Barış gittiğinden beridir Hikmete takık Hiko aşkım da Hiko aşkım kaslı erkekiiim ada da kurduğun plazan olayım diye dolanıyo etrafta
@Angelica