TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Kuz şuna bak geçen sene son 11 de aleyna ç. Aleyna k. Merve ve Ayşe var bu sene Evrim-Ayşe-Nisa loserları 🤮🤮

Sema da elenirse artık atletler bu yarışmaya gelmez elif i de kaşla göz arasında yok etmişti macun bu sene 😨 @The_Erinch @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai @Cervantes @BARON男爵 @Alos @12.Adam @dosimosi Ekli dosyayı görüntüle 117632
Merve 😑 Elendiği akşam yarışmayı bırakmıştım. Oda sezonunda makine gibiydi 😁 @Zeyno

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Zeyno and xemrexxx
Melek bunağı Merveyide sevmezdi o zaman batuhanın kaslarına hayrandı 🤣🤣🤣🤣 @xemrexxx
Aman o Barışından başka kimi sevdi ki varsa yoksa Barış hee bi de yarışmanın kaslıları :J Laf aramızda bu Barış gittiğinden beridir Hikmete takık Hiko aşkım da Hiko aşkım kaslı erkekiiim ada da kurduğun plazan olayım diye dolanıyo etrafta :A @Angelica

Melek bunağı Merveyide sevmezdi o zaman batuhanın kaslarına hayrandı 🤣🤣🤣🤣 @xemrexxx

Aman o Barışından başka kimi sevdi ki varsa yoksa Barış hee bi de yarışmanın kaslıları :J Laf aramızda bu Barış gittiğinden beridir Hikmete takık Hiko aşkım da Hiko aşkım kaslı erkekiiim ada da kurduğun plazan olayım diye dolanıyo etrafta :A @Angelica
Aslında İsmail daha cia teyzemin tipi gibiydi :X yaşına uygun olan da Dora idi yakışmadı sıbyancılık teyzeme. Ss

Iyy ben ve batuhan hayranlığımı :A

Hikmeti boğarım ben be ne sevmesi :A

• Güldürdün
Reactions: Zeyno

Forum İstatistikleri

Konular
176,334
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato