Hep yaptığın şey işteBarışın karakteri yeter yapacam dedi yaptı çekildi geldi helal adamıma
sende he
Hep yaptığın şey işteBarışın karakteri yeter yapacam dedi yaptı çekildi geldi helal adamıma
sende he
Hep yaptığın şey işte![]()
Paramparçayım kütük dostum.. Ağlayıp sızlanmayan Survivor gibi kadın varken Evrim'e oy attılar..Evrim'den sonraki 2. elenme adayımdı ama girdiğin ilk potada da elenmezsin be abla. Hiç mi sevenin yok be
@Maskeli Fedai o kadar sultanım dedin oy atıp kurtaramadın mı sultanını...
Barış'ı nasıl eledik ama..
Barış'ı nasıl eledik ama..
Barış elenmedi, çekildi.Barış'ı nasıl eledik ama..
Finalde de kaybetmemişti dimi..Barış elenmedi, çekildi.![]()
Sayın Gs'li dostum haklı.. Reisin loserin teki.. @MasacREAma loser... @Maskeli Fedai
Bu adamın bitmek tükenmek bilmeyen loser sevdası… @MasacRE
Napmamızı bekliyorsun?? Yerlere mi atalım kendimizi bu yaşta1 hafta sonra kaslı ablamEkli dosyayı görüntüle 117418
------
@Forumdash da aynı tepkiyi vermiş ah bu bunaklar
QUEEN TEK KALDI DİĞEEr 2 LOSERIN ORANLARI TOPLA NAGİYİ ANCA GeçiyoRT 5te 5 yapsak ne fayda
@The_Erinch @Angelica @dosimosi @BARON男爵 @Cervantes @12.Adam @MasacRE @Maskeli Fedai
Noldu sayamadın mı morukNisa ne ara 62 galibiyet almış yaw
Batuş zirvede teyzoş ogesu çökmüşNe diye sayacam baanii
Evrim'in 12 mi oldu 13 mü. Ben korkuyorum bu kadından valla@xemrexxx
Evrim içinden oh çekmiyorsa bir şey bilmiyorum. Oh çekmekte haklı ama hiç bir zaman Sedanın yüzüne karşı oh çekmedi. Hep Sedanın yüzüne şiirler yağdırdı, arkasından konuştu. Bu dobralık değil.
Seda'yı da hiç sevmezdim ama Evrim de son günlerde aşağıya doğru gidiyor.
Nisa ve Evrim gibi başarısızlar varken Sedanın gitmesi olmadı... Ama Seda da ektiğini biçti.. Artık ellerinde çekirdek tv karşısından Evrimi izlerler..
Bu saatten sonra gönüllüler oyunlara direk erkeklerle başlasın..
Evrim ve Nisa sayı alacakta..............
bir insan nasıl ademi destekler bir türlü anlam veremiyorum aynısı barış için geçerliydi her yarışmacı için bir şey buluyorum ama bunlar için bulamıyorum
Napmamızı bekliyorsun?? Yerlere mi atalım kendimizi bu yaşta![]()
Ne diye sayacam baanii
Ben de böyle temiz kalpli olduğum için hepinizi susturuyorum konuda tek mesajla
Nisa reisim ile Evrim vezirim nasıl da eledi sultanlarınızı prenseslerinizi ama AHAHAHAHAAHAHAHAHBu adamın bitmek tükenmek bilmeyen loser sevdası… @MasacRE
İkisi de az oyuna çıktığı için düşük kaldı. Nisa'nın atışları belli olmaz ona garanti veremem ama Ogeday için görüşeceğiz sayılar eşitlenince veya bireysele dönünce kim ağlayacak ben göreceğim siziBatuş zirvede teyzoş ogesu çökmüş
@Maskeli Fedai @BARON男爵 ile @MasacRE ağlıyor@The_Erinch @dosimosi @Cervantes @12.Adam @Alos
------
Niso zaten yok prag A dönmeli Evrim bile geçiyor artıkın
Takis dedeme nasıl kıyarsınız vicdansızlarBen de böyle temiz kalpli olduğum için hepinizi susturuyorum konuda tek mesajla
Takis macun dan gençmiş 😱Nisa reisim ile Evrim vezirim nasıl da eledi sultanlarınızı prenseslerinizi ama AHAHAHAHAAHAHAHAH
Şimdi atılacak son bir çarpımız kaldı. O gün geldiğinde seni manitan bile kurtaramayacak Sude Burcu...
Ekli dosyayı görüntüle 117434
İkisi de az oyuna çıktığı için düşük kaldı. Nisa'nın atışları belli olmaz ona garanti veremem ama Ogeday için görüşeceğiz sayılar eşitlenince veya bireysele dönünce kim ağlayacak ben göreceğim sizi
Takis dedeme nasıl kıyarsınız vicdansızlar![]()
Şaşırtmıyor..Nisa reisim ile Evrim vezirim nasıl da eledi sultanlarınızı prenseslerinizi ama AHAHAHAHAAHAHAHAH
Şimdi atılacak son bir çarpımız kaldı. O gün geldiğinde seni manitan bile kurtaramayacak Sude Burcu...
Ekli dosyayı görüntüle 117434
İkisi de az oyuna çıktığı için düşük kaldı. Nisa'nın atışları belli olmaz ona garanti veremem ama Ogeday için görüşeceğiz sayılar eşitlenince veya bireysele dönünce kim ağlayacak ben göreceğim sizi
Takis dedeme nasıl kıyarsınız vicdansızlar![]()
Kütüğü doğruyorlarŞaşırtmıyor..
Hak etti o leş kütük..Kütüğü doğruyorlar![]()