TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Evrim'den sonraki 2. elenme adayımdı ama girdiğin ilk potada da elenmezsin be abla. Hiç mi sevenin yok be :A

@Maskeli Fedai o kadar sultanım dedin oy atıp kurtaramadın mı sultanını...
Paramparçayım kütük dostum.. Ağlayıp sızlanmayan Survivor gibi kadın varken Evrim'e oy attılar..
------

Barış'ı nasıl eledik ama..
------

Barış'ı nasıl eledik ama..

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Evrim'in 12 mi oldu 13 mü. Ben korkuyorum bu kadından valla :A @xemrexxx

Evrim içinden oh çekmiyorsa bir şey bilmiyorum. Oh çekmekte haklı ama hiç bir zaman Sedanın yüzüne karşı oh çekmedi. Hep Sedanın yüzüne şiirler yağdırdı, arkasından konuştu. Bu dobralık değil.

Seda'yı da hiç sevmezdim ama Evrim de son günlerde aşağıya doğru gidiyor.

Nisa ve Evrim gibi başarısızlar varken Sedanın gitmesi olmadı... Ama Seda da ektiğini biçti.. Artık ellerinde çekirdek tv karşısından Evrimi izlerler..

Bu saatten sonra gönüllüler oyunlara direk erkeklerle başlasın..

Evrim ve Nisa sayı alacakta..............

bir insan nasıl ademi destekler bir türlü anlam veremiyorum aynısı barış için geçerliydi her yarışmacı için bir şey buluyorum ama bunlar için bulamıyorum

Finalde de kaybetmemişti dimi.. :A
------

Sayın Gs'li dostum haklı.. Reisin loserin teki.. @MasacRE

Bu adamın bitmek tükenmek bilmeyen loser sevdası… @MasacRE

Napmamızı bekliyorsun?? Yerlere mi atalım kendimizi bu yaşta:A

:ANe diye sayacam baanii

Ben de böyle temiz kalpli olduğum için hepinizi susturuyorum konuda tek mesajla :bhr:

Finalde de kaybetmemişti dimi.. :A
------

Sayın Gs'li dostum haklı.. Reisin loserin teki.. @MasacRE

Nisa reisim ile Evrim vezirim nasıl da eledi sultanlarınızı prenseslerinizi ama AHAHAHAHAAHAHAHAH

Şimdi atılacak son bir çarpımız kaldı. O gün geldiğinde seni manitan bile kurtaramayacak Sude Burcu...

FS_V4G4XEAEivOJ.jpg
İkisi de az oyuna çıktığı için düşük kaldı. Nisa'nın atışları belli olmaz ona garanti veremem ama Ogeday için görüşeceğiz sayılar eşitlenince veya bireysele dönünce kim ağlayacak ben göreceğim sizi :A
Ben de böyle temiz kalpli olduğum için hepinizi susturuyorum konuda tek mesajla :bhr:

Takis dedeme nasıl kıyarsınız vicdansızlar :(

Nisa reisim ile Evrim vezirim nasıl da eledi sultanlarınızı prenseslerinizi ama AHAHAHAHAAHAHAHAH

Şimdi atılacak son bir çarpımız kaldı. O gün geldiğinde seni manitan bile kurtaramayacak Sude Burcu...

Ekli dosyayı görüntüle 117434

İkisi de az oyuna çıktığı için düşük kaldı. Nisa'nın atışları belli olmaz ona garanti veremem ama Ogeday için görüşeceğiz sayılar eşitlenince veya bireysele dönünce kim ağlayacak ben göreceğim sizi :A

Takis macun dan gençmiş 😱

Sude Nisa ve evrimi paspas edecek ne çarpısı:F

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE

Ekli dosyayı görüntüle 117434

Şaşırtmıyor..

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE