eh madem sayfasini görebiliyorsun ne diye soruyorsun bana. Suan kilit vurmamis sayfasinaİyi olmuşNagi yi aday yapsınlar Seda ile Nagi elenmezse hepsinin içinden geçip hayatlarını zindan etsin
Neyse macunu da bezdirmişiz
eh madem sayfasini görebiliyorsun ne diye soruyorsun bana. Suan kilit vurmamis sayfasinaİyi olmuşNagi yi aday yapsınlar Seda ile Nagi elenmezse hepsinin içinden geçip hayatlarını zindan etsin
Neyse macunu da bezdirmişiz
Genelde gözükmüyor sayfası sen diyince tekrar baktımeh madem sayfasini görebiliyorsun ne diye soruyorsun bana. Suan kilit vurmamis sayfasina![]()
arada aciyor herhalde bazi yerlere mesaj ulassin diyeGenelde gözükmüyor sayfası sen diyince tekrar baktım![]()
Ogesu ve Nagi Queen oyun dışı kalınca çöktü maviler kalan 6si boşmuş demek kiarada aciyor herhalde bazi yerlere mesaj ulassin diyehazir böyleyken takip et ve yorum yapma sende
kendisi Sedayi seviyormus ama fanlik yaptigini hic görmedim. Ben spoi yemeyi seviyorum Survivorda. iyi oluyor
![]()
hain seniOgesu ve Nagi Queen oyun dışı kalınca çöktü maviler kalan 6si boşmuş demek kizevkle izlicem bu spoinden sonra
![]()
Seda gitmezse Hikmet gider o da olur banahain senibu durumda aksam kimse dokunulmaz olmayacak sayilardan dolayi.
aday olan isimde Hikmet söylentisi var![]()
bence bir kiz elenecekSeda gitmezse Hikmet gider o da olur bana![]()
@serhatt a yine ihanet etmiş marulbence bir kiz elenecekacun kimi isterse o elenir. Gönlüm Seda'dan yana ama Evrim'e artik bye bye denilebilir.
Hikmet'in Adem ile olan olaylari onu bir süre daha burda tutabilir![]()
bence bir kiz elenecekacun kimi isterse o elenir. Gönlüm Seda'dan yana ama Evrim'e artik bye bye denilebilir.
Hikmet'in Adem ile olan olaylari onu bir süre daha burda tutabilir![]()
Sen elen bunakBenimde Seda inşAllah elenir![]()
HaklılarAtakanın dokunulmazlığı diğer tarafı germiş 😂😂😂😂
Az kaldı az...HaklılarNagi ya da Seda giderse maviler biter kadınlarda banko kaybederler
Füze geldi 🤖🤖
Ogesu ve yalako Berkan birleşmeye kalırsa atakanla batuş birleşmeyebilirAz kaldı az...
Ama senin Batuş ile abisi Atakanın birleşmesini istiyorum umarım birleşmeyi görür ikiside.
İkisi arasında iyi bir ilişki var 😅Ogesu ve yalako Berkan birleşmeye kalırsa atakanla batuş birleşmeyebilir![]()
Ay dur Evrim ilk oyunu aldı yine kendini Nagi sanacak 😂😂İkisi arasında iyi bir ilişki var 😅