Marul kafa bile doğru yolu bulmuş, helal olsun
Marul kafa bile doğru yolu bulmuş, helal olsun
Nagihan bile bizim takımdayken loser olan Ayşe'ye kaybettikten sonra yapacak bir şey yok artıkNisa en son ne zaman sayı aldı 🤦 @MasacRE
Sen elen bunak![]()
Kaliteli bir insandan zaten böyle yorumlar beklenirdi
%39 A düştünüzMarul kafa bile doğru yolu bulmuş, helal olsun![]()
Dur kendini Nagi sanan Evrim kaybeder şimdi
eh madem sayfasini görebiliyorsun ne diye soruyorsun bana. Suan kilit vurmamis sayfasina![]()
Sen de kendine kilit vur @Emre Ozansoy gibi bak marış elendiHemdemi sinirledirdikleri ama kilit vuruyor hesabına![]()
Senin Nagi de çöktü, Ayşe bile gömüyor artık onu%39 A düştünüz
------
Dur kendini Nagi sanan Evrim kaybeder şimdi![]()
%66.6 halaSenin Nagi de çöktü, Ayşe bile gömüyor artık onu![]()
Nagihan son 4 hakediyor ona laf yok @MasacRE%66.6 hala
Patates hakan bile Bireyselde herkes %55 civarı dolanır, Nagi %63-64 dedizirve tek kişiliktir
@dosimosi @The_Erinch
Senin Nagi de çöktü, Ayşe bile gömüyor artık onu![]()
%66.6 hala
Patates hakan bile Bireyselde herkes %55 civarı dolanır, Nagi %63-64 dedizirve tek kişiliktir
@dosimosi @The_Erinch
Nagihan'ın hakkı şampiyonluktur, ondan altı kurtarmaz kraliçeyi.Nagihan son 4 hakediyor ona laf yok @MasacRE
Sen de kendine kilit vur @Emre Ozansoy gibi bak marış elendi![]()
Son günlerde kötü sadece zaten yoksa genel performansına bir şey dediğimiz yok%66.6 hala
@dosimosi @The_Erinch
Son 4'e girer zaten de şampiyon olmasınNagihan son 4 hakediyor ona laf yok @MasacRE
Negzel oynuyoruz teyzoşBeni kovuyormusun konudan beni beni teyzeni![]()
![]()
O olmazsa batuş olur merak etmeSon günlerde kötü sadece zaten yoksa genel performansına bir şey dediğimiz yok
------
Son 4'e girer zaten de şampiyon olmasın![]()
2018'de bademin yaptığını bu kez Ogeday yapacak ve Nagi'ye tekmeyi vurup şampiyon olacak
Batu'nun şampiyon olma ihtimali ile benim Survivor 2022 şampiyonu olma ihtimalim eşit derecedeNegzel oynuyoruz teyzoş
------
O olmazsa batuş olur merak etme![]()