Emre Ozansoy
Moderatör
Bu mesajın üstüne, sana bişi demiyorum akşama @Angelica sağdan @Emre Ozansoy soldan tokata başlar sana![]()
Bu mesajın üstüne, sana bişi demiyorum akşama @Angelica sağdan @Emre Ozansoy soldan tokata başlar sana![]()
Korktun mu
Acun'un kurguvivor'u için artık kendimi yormam ben.Onlar bana burada saydırırken ben akşam çayımı bisküvitimi alıp keyifle survivor izliyor olacağım ruhum duymaz ayool 😎@Angelica @Emre Ozansoy
Nagi antiler ine ölümmmmmmmmmmBenim yarışmayı takip etme sebebimi söylememe gerek yoktur herhaldeAtakan'ı da severim bu arada ama Nagihan 🤮
Ben her zaman doğruları derim.
Allahın bahşettiği nefesi boşa harcamamak gerek evladımKorktun mu![]()
40 yılın başı doğru bir şey dedin.Nagi destekleyenlere ölümmmmmmmmmm
Sen benim dizi açısından en güvendiğim kaynaksın zaten ablası 😎Ben her zaman doğruları derim.![]()
Allahın bahşettiği nefesi boşa harcamamak gerek evladım
![]()
Haklıymış Zeyno gacısı40 yılın başı doğru bir şey dedin.![]()
Yaa ne olacadı şugar delikanlıHaklıymış Zeyno gacısı![]()
Aleyna K. hanımefendi gerçekten çok haklıymış 😍
------
Yok doktorlar kendi haline bırakın diyor
------
Sensin itici. Survivor All Star 2022 şampiyonu ile gönüllerin şampiyonu hakkında doğru konuş![]()
Reisimin arkasındaki milyonlar yeter. Sayı olmasa da olur yeter ki var olsun reisim
Reisimin arkasındaki milyonlar yeter. Sayı olmasa da olur yeter ki var olsun reisim![]()
Bademden büyük itici mi var be
Karşısında Hikmet olanın itici olma ihtimali yokBademden büyük itici mi var be![]()
Şu rezil için para verip TT yapıyorlar bir de...
Para mı vermişler sezai mi dediŞu rezil için para verip TT yapıyorlar bir de...![]()
O kadar twwet atmaları imkansız, %80'i bottur.Para mı vermişler sezai mi dedi![]()