TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Evrimin bu kadar geri kalmadı garip garanti sayı diye her tur seçiliyor :A
------

Nagi dışında desteklediğin yok gönüllülerde :A ünlülerde batuş - Anıl - sena var hee ne kadar en çok Nagi desem de diğer 3 ünün toplamı etmiyor :A
Ünlülerde desteklediğin 3 isimde Nagihan fanı gibiler. Hayran hayran izliyorlar kraliçeyi. :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Bermuda şeytan üçgeni varken öne çıkmaya çalışmak ne hadlerine la çeneleriyle egolarıyla dövüyorlardı :Z
Hayatta inanmam Nisa bile işine gelince Türkçeyi söküp çatır çatır küfür ediyor 😂😂
------

Ünlülerde desteklediğin 3 isimde Nagihan fanı gibiler. Hayran hayran izliyorlar kraliçeyi. :A
Aman boşver en haklı aleyna k. Dır:X İnanmazsan @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @BARON男爵 @The_Erinch e falan sor :A @serhatt @dosimosi @Angelica @Alos un ağlamasından da anlayabilirsin :A

• Güldürdün
Valla birleşmeye 6ya 6 geldiler Ogeday da ortadan takılıyordu seslerini çıkarıp seçim yapabilirlerdi iki taraf da 3 kadındı :A
hqdefault.jpg

• Güldürdün
  • Güldürdün
Valla benim zaten Evrim den umudum yoktu da Nisa baya hayal kırıklığı bu sene ben Atakan, Ogeday ve Nagihan üçlüsü finale gitsin istiyorum bu sene :oley:
Atakan sakatlıktan gidecek diyor kahin cadoloz @Angelica hazretleri :A zaten Ogeday ve atakan aynı anda kalamaz bence son 4 e :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Amaaan sen ona bakma laa @Angelica göre Barış Murat ta şampiyon oluyodu bu sezon adam elendi laa , pardon pardon çekildi diyorduk di mi :A
Yasin'i, Mert'i aynı potada eleyen adam Sude veya Ayşe'den az oy almış asla olamaz, o yüzden çekildiği açık. Acun'un kurgusu yüzüne herkes elendi diyor.

Hayatta inanmam Nisa bile işine gelince Türkçeyi söküp çatır çatır küfür ediyor 😂😂
------

Aman boşver en haklı aleyna k. Dır:X İnanmazsan @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @BARON男爵 @The_Erinch e falan sor :A @serhatt @dosimosi @Angelica @Alos un ağlamasından da anlayabilirsin :A

Aleyna K. hanımefendi gerçekten çok haklıymış 😍
------

Tedavisi yok mu bunun:A
------

Büyük bela aldın başına :A
Yok doktorlar kendi haline bırakın diyor :A
------

Niso, Evrim, ogesu o kadar iticileşti ki Berna bile haklı göründü gözüme :F

Sensin itici. Survivor All Star 2022 şampiyonu ile gönüllerin şampiyonu hakkında doğru konuş :A