Atakan aklı varsa ogesu der halk koloni sevmiyorBerkan, Nisa, Evrim ve Atakan Seda der. Seda potada![]()
Atakan aklı varsa ogesu der halk koloni sevmiyorBerkan, Nisa, Evrim ve Atakan Seda der. Seda potada![]()
Ogeday zaten daha iyi bir yarışmacı. Kolonilik bir durum yok buradaAtakan aklı varsa ogesu der halk koloni sevmiyor![]()
Ama elenmeyecek olan da oOgeday zaten daha iyi bir yarışmacı. Kolonilik bir durum yok burada![]()
Seda aday olsa da Evrim elenecek diyorum benAma elenmeyecek olan da oSeda yı gönderip Evrim ve Nisa ile sayı almak için duaya çıkarlar
![]()
Reisim Seda elensin diye dua ediyordur burada muhtemelen ama Evrim için yolun sonu artık
@Maskeli Fedai nin parasını kesmiş babası turabiye sms inden dolayı 10 bin TL fatura gelinceReisim Seda elensin diye dua ediyordur burada muhtemelen ama Evrim için yolun sonu artık
@Maskeli Fedai sultanını koruyacaktır... @Sherlock
Reisim Seda elensin diye dua ediyordur burada muhtemelen ama Evrim için yolun sonu artık
@Maskeli Fedai sultanını koruyacaktır... @Sherlock
Seda'yı şutluyoruz bu hafta.. Çok bile kaldı..@Maskeli Fedai nin parasını kesmiş babası turabiye sms inden dolayı 10 bin TL fatura gelince![]()
Erkeklerden Atakan, Ogeday , kadınlardan Nagihan finalist üçlüm dördüncü koltuğada kırmızı takımdan biri otursun artık acıdım bak yine onlara ahh benim yumuşak pamuklara sarılası kalbim
Evet nisa ve evrim seda kadar iyi değil ama galibiyetleri sayarken oyun sayılarına da bakması lazımNiso, Evrim, ogesu o kadar iticileşti ki Berna bile haklı göründü gözüme
Anacım Seda fırsat vermedi ki kızlara ben seçicem ben çıkıcam modundaydı sürekli ee madem istekliydi bi zahmet alması gerekirdi zaten ayrıca o sayıların çoğu Gizemcikten geldi Gizem gitti gideli Seda pek kendine gelemedi onuda hesaba yazsın bi zahmet bayan garanti sayı kekliklerNiso, Evrim, ogesu o kadar iticileşti ki Berna bile haklı göründü gözüme
Öne çıksalarmış Hikmet nasıl takım istemediği halde defalarca çıkıp seçim yaptıAnacım Seda fırsat vermedi ki kızlara ben seçicem ben çıkıcam modundaydı sürekli ee madem istekliydi bi zahmet alması gerekirdi zaten ayrıca o sayıların çoğu Gizemcikten geldi Gizem gitti gideli Seda pek kendine gelemedi onuda hesaba yazsın bi zahmet bayan garanti sayı keklikler![]()
Evrimin bu kadar geri kalmadı garip garanti sayı diye her tur seçiliyorEvet nisa ve evrim seda kadar iyi değil ama galibiyetleri sayarken oyun sayılarına da bakması lazım
Nagi dışında desteklediğim yok gönüllülerdeGönüllülerden çok Ünlüleri savunuyorsun konuda. Sen ne biçim Nagi destekçisisin, yüz karası seni.
Ekli dosyayı görüntüle 117332