TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
  • Güldürdün
Reactions: Hazem and serhatt
Mağdur kaplumbağa gittiğine göre artık yarışma daha keyifli bir hal alır. :A Survivor'un gelmiş geçmiş en itici, en sinsi, en karaktersiz ve en hırsız yarışmacısı oldu ve kendini rezil etti resmen. :FBirde dolma zamanı burada Barış dolma sevmiyor, 2020'de Cemal Can'a verdi denmişti ama insan karnı aç olduğu zaman sevmediği bir yemeği bile rahatlıkla yiyebilir, 2020'de ödüle gittiklerinde önünde 10 çeşit yemek varken tabii ki gidipte dolma yememiş olabilir ama adada açken yemez diye birşey söz konusu olamaz. Neyse Survivor tüm zamanların en rezil yarışmacısından kurtuldu sonunda.:A

Sene başında erkeklerden Atakan, kadınlardan Nagihan'ı desteklediğimi söylemiştim ama Atakan bu sezon bence 1. olmayı hak etmiyor, performans olarak beklentimin altında kaldı. Nagihan ise bu sezon hem performans olarak, hem de ada yaşantısı ve kaşınan yarışmacıları kudurtması olarak tam bir KRALİÇE. Nagihan'ı bu sene ayrı bir sevdim ve Nagihan'ı izlemek bana aşırı keyif veriyor. Gelmiş geçmiş en iyi kadın yarışmacı olarak bu sezon şampiyon olmalı ve Merve Oflaz'ın elinden tek kadın şampiyon unvanını almalı diye düşünüyorum. Nagihan bu sezona damga vurdu ve onun dışında birinin 1. olması haksızlık olur diye düşünüyorum. @dosimosi @12.Adam