Bamyanın elenmesi tüm yurtta dört gözle bekleniyor
😱
@The_Erinch @serhatt @Angelica @MasacRE @Sherlock @BARON男爵 @Alos @12.Adam @Emre Ozansoy
Ni** yada Egosu fanıdır kesin.Bamyanın elenmesi tüm yurtta dört gözle bekleniyor😱
@The_Erinch @serhatt @Angelica @MasacRE @Sherlock @BARON男爵 @Alos @12.Adam @Emre Ozansoy
Benim mesajımı nasıl @Angelica dan alıntıladın @Keith Long ve @bazinga olay yerine 😱Ni** yada Egosu fanıdır kesin.
Ufak bir yanlışlık olmuş, düzelttim şimdi.Benim mesajımı nasıl @Angelica dan alıntıladın @Keith Long ve @bazinga olay yerine 😱 Ekli dosyayı görüntüle 117173
Oylamada da böyle hile yapıyor demek ki marışçılarUfak bir yanlışlık olmuş, düzelttim şimdi.![]()
Alakasız olayları birbirine bağlama konusunda Demet Akalın ablamı geçtin. 😱Oylamada da böyle hile yapıyor demek ki marışçılar![]()
Evet tatlım ben bir markayım ❤️❤️Alakasız olayları birbirine bağlama konusunda Demet Akalın ablamı geçtin. 😱
Gerçekler bunlar onun yüzünden başımıza taş yağacak
Neyse bak Nisa atış yaptığı aleti adem e nasıl atıyor sonra da Evrim le gülüyorlar kötü bu kız![]()
![]()
, @MasacRE
Orda kesin Barışa atacaktı tutturamadı![]()
Barış'a atmak istemiş ama Adem'e gelmiş, şaka gibi. Bir de gelip "bench"te gülüyor. 😱 Umarım buna bir ceza verirler.
Acun'un klasik fragman aldatmacalarından biri bu. Nerede görsem tanırım. Günün sonunda Twitter'da gündemin zirvesinde NİSA BÖLÜKBAŞI HAKLIYMIŞ tagı olacak. Ahanda buraya yazıyorumAmin 🙏 Körü Körüne kelimesi şimşekler çaktırdı gözümde 🤭🤭
Para verip yaptırır fanları.Acun'un klasik fragman aldatmacalarından biri bu. Nerede görsem tanırım. Günün sonunda Twitter'da gündemin zirvesinde NİSA BÖLÜKBAŞI HAKLIYMIŞ tagı olacak. Ahanda buraya yazıyorum![]()
Bamyanın elenmesi tüm yurtta dört gözle bekleniyor😱
Haklı olduğu için doğal olarak zirveye çıkacak o tagPara verip yaptırır fanları.![]()
Kasten birini yaralamaya çalışan şahsı TT yaparsalar da yazıklar olsun.Haklı olduğu için doğal olarak zirveye çıkacak o tag![]()
Erken konuşuyorsun, fragmana göre yorum yaptığın için akşama patlayacaksınKasten birini yaralamaya çalışan şahsı TT yaparsalar da yazıklar olsun.
Adem'e fırlattığı nesnenin başka bir açıklaması olmaz, bölümü izleyince de şimdi ne düşünüyorsam ne diyorsam aynısını düşünmeye ve söylemeye devam ederim.Erken konuşuyorsun, fragmana göre yorum yaptığın için akşama patlayacaksın![]()
Oyun sonrasında birçok kez yanlışlıkla atıldığı oldu eldeki nesnelerin. Asıl gerçek Evrim ile gülüşmelerinden ortaya çıkacak. Fragmanda sanki onun üzerine gülüyorlar gibi gösteriyorlar ama gerçek bambaşka bir şey çıkacak görürsünAdem'e fırlattığı nesnenin başka bir açıklaması olmaz, bölümü izleyince de şimdi ne düşünüyorsam ne diyorsam aynısını düşünmeye ve söylemeye devam ederim.![]()
Sponsoru rehin alıp oy atmasını engellicezÇok beklerler çokkkkk
Sponsoru rehin alıp oy atmasını engellicez![]()
Ay neyse Hadise ye bak kudur ben sponsorları yok ederkenSponsorumuz barışın anneleri nasıl kaçıracan acabaa koca gruplarrr
Ay neyse Hadise ye bak kudur ben sponsorları yok ederken
Bir forumun çikinellaları kaldı bekarEvlenince daha bir güzelleşti![]()