Demet ablam konuları bağlama konusunda benimle yarışıyor
Bence sen demetten daha iyisindir
Demet ablam konuları bağlama konusunda benimle yarışıyor
Kuz bak @serhatt ın hayalindeki pozisyonlardanAy polatcım benim![]()
Çocuğu etiketledin yine kızacak sanaKuz bak @serhatt ın hayalindeki pozisyonlardanHikmet gibi en altta olmak isterdi bizim edepsiz de
neyse Atakan Nisa yı çekerek kurtarmış yoksa nagi Queen in kaslı vücudunu hissedip geberecekti
@MasacRE @Sherlock @Alos @12.Adam @BARON男爵 @Maskeli Fedai @cookies @The_Erinch
Gerçekler bunlar onun yüzünden başımıza taş yağacakÇocuğu etiketledin yine kızacak sana![]()
Gerçekler bunlar onun yüzünden başımıza taş yağacak
Neyse bak Nisa atış yaptığı aleti adem e nasıl atıyor sonra da Evrim le gülüyorlar kötü bu kız![]()
![]()
, @MasacRE
Deve gibi çocuk senin marış bu Nisa kör mü 😱Orda kesin Barışa atacaktı tutturamadı![]()
Deve gibi çocuk senin marış bu Nisa kör mü 😱
Buna rağmen Twitter'da körü körüne savunuyorlar, yok fragman algısı yok şu yok bu. Atmış mı atmış? Daha neyi konuşuyorsunuz, neyi savunuyorsunuz? Allah akıl fikir versin.Barış'a atmak istemiş ama Adem'e gelmiş, şaka gibi. Bir de gelip "bench"te gülüyor. 😱 Umarım buna bir ceza verirler.
Fandeziye bak 😱İsabet ettirememiş işte Sudeyi kıskanmıştır o dün kaybedince Barış kaldırdı ya
Barış'a atmak istemiş ama Adem'e gelmiş, şaka gibi. Bir de gelip "bench"te gülüyor. 😱 Umarım buna bir ceza verirler.
Rezil birisi zaten kendisi, o yüzden beklerim ben.Birde Evrimin kulağına birşey diyor kesin Barışa atacaktım olmadı diye![]()
Fandeziye bak 😱
Neyse ben de çok üzülüyorum semiha teyzem kaldılar beceriksizlerin arasında
Rezil birisi zaten kendisi, o yüzden beklerim ben.
Ay neyse akşam @Forumdash ile met gala yorumlucaz, Nisa-Ayşe-barış - Evrim varken survivor sarmıyor 🤮🤮Ayol ne fantezisi gerçekler
------
Bende valla
Ay neyse akşam @Forumdash ile met gala yorumlucaz, Nisa-Ayşe-barış - Evrim varken survivor sarmıyor 🤮🤮
Amin 🙏 Körü Körüne kelimesi şimşekler çaktırdı gözümde 🤭🤭Buna rağmen Twitter'da körü körüne savunuyorlar, yok fragman algısı yok şu yok bu. Atmış mı atmış? Daha neyi konuşuyorsunuz, neyi savunuyorsunuz? Allah akıl fikir versin.
Met Gala neymiş ki![]()
Ateşli bir aşkları var demek ki Siz karışmayın Ogeday düşünsünAmin 🙏 Körü Körüne kelimesi şimşekler çaktırdı gözümde 🤭🤭