Tek bacakla kaybettik
Tek bacakla kaybettik
Seviyesizleşti yine kaybedince, neyse Merve'min garanti sayısı oldu.Tek bacakla kaybettik![]()
Ben gamze özeri iyi tanımışım demi ucu açık final yapar demiştim o kadar eleştirildiki hatta küfürlü parodide yapıldıda bana irlandaya gitmeden iş çıkardınız @Emre Ozansoy @xemrexxxKudur, Ayşe yendi seninkini.![]()
cuma günü ucu açık finale sinirlerim bozuldu kabus gördümTek bacakla kaybettik![]()
Neyse 3 te 2 gidiyoruzSeviyesizleşti yine kaybedince, neyse Merve'min garanti sayısı oldu.
------
Merve'm garanti sayısına acımıyor.![]()
Az sonra tekrar kaybeder.Neyse 3 te 2 gidiyoruz![]()
Ay dur bugün kadınlarda kazanan dokunulmazlığı alır gibi geç başladıAz sonra tekrar kaybeder.![]()
Ünlüler almıştır, öndeler.Ay dur bugün kadınlarda kazanan dokunulmazlığı alır gibi geç başladı![]()
BerabereÜnlüler almıştır, öndeler.![]()
BerabereÜnlüler almıştır, öndeler.![]()
Teyzem kendi kuduruk gündeminden çıkıp Türkiye gündemine girse görecek benim attığım tagıSenin ilgini çekmemesi normal![]()
Diğer konudan niye sildin mesajını.Nisa dan 4 sayı aldık patates oldu bugün@MasacRE
Nisa reisime nasıl itici dersin hadsizAblam da haklı be marış Nisa merve badem vb. O kadar itici ki Seda ve Hikmet unutuldu arada
Yanlışlık olduDiğer konudan niye sildin mesajını.![]()
3 sayı aldınız, ilk oyunu kazanmıştı reisim. İkinci oyunu da alması lazımdı Merve'ye karşı ama diğer oyunlarda Sude ile Sema canavarlaştı maalesefNisa dan 4 sayı aldık patates oldu bugün@MasacRE