Hepsini gördün mü 😱Beğenmedim bunları.![]()
Hepsini gördün mü 😱Beğenmedim bunları.![]()
Bozulsa da mağdura yatmıyorlar bak Evrim dün güle oynaya karşıladı isminin yazılmasını![]()
Beni ödüle götürmek istemiyorlar dedi yalan çıktı, Nisa ile derdim yok dedi yalan çıktı hepsinin sonunda hep ağladı boyundan da utanmıyor 2 metre adamBarışta mağdura yatmıyor ki![]()
Nagihan doğruladı bunu hepimiz izledik değilmi Barışa sataşan Nisa ilk Yağmurla kavga ederken seviyesine inme diyen Nisa ropte Barışı anıp ağlayan Nisa kızları teselli etti diye annesine küfür eden Nisa Barış benim adımı ağzına almasın diyen adam Birsen sorduğunda eski kız arkadaşımla ilgili konuşmam konuşturtmam diyen BarışBeni ödüle götürmek istemiyorlar dedi yalan çıktı, Nisa ile derdim yok dedi yalan çıktı hepsinin sonunda hep ağladı boyundan da utanmıyor 2 metre adam![]()
Şüphen mi var?Hepsini gördün mü 😱
Neyi doğruladı be 😱 ben sadece kraliçem inanırım o da hep haklıNagihan doğruladı bunu hepimiz izledik değilmi Barışa sataşan Nisa ilk Yağmurla kavga ederken seviyesine inme diyen Nisa ropte Barışı anıp ağlayan Nisa kızları teselli etti diye annesine küfür eden Nisa Barış benim adımı ağzına almasın diyen adam Birsen sorduğunda eski kız arkadaşımla ilgili konuşmam konuşturtmam diyen Barış![]()
Ahlaak polisini arıyorumŞüphen mi var?![]()
Neyi doğruladı be 😱 ben sadece kraliçem inanırım o da hep haklı
------
Ahlaak polisini arıyorum![]()
Neyi doğruladı be 😱 ben sadece kraliçem inanırım o da hep haklı
------
Ayol ne var bunda kurallar dahilinde her şer olabilir dedi Atakan yani olabilir deDedi ya Nagihan Atakan ödülden yararlanmasın dedi diye hey yavrum hey nasıl izliyon yarışmayı
------
İki bölüm önce Hikmete benle muhatap olma diye Nagihan![]()
Adamsan ara.Neyi doğruladı be 😱 ben sadece kraliçem inanırım o da hep haklı
------
barışın deli gibi sms i olsa da sonu 2020 gibi olur ki bu sene sms i güçlü 10 kişi var şu an en az yarışmada
Bu ecünnü başı doğuştan insan savar çünkü yüzüne bakılmayacak kadar çirkin.
Evrim için ne diyorsunBu ecünnü başı doğuştan insan savar çünkü yüzüne bakılmayacak kadar çirkin.![]()
Ne büyüsü yaptıysa artık adama...