TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Beni ödüle götürmek istemiyorlar dedi yalan çıktı, Nisa ile derdim yok dedi yalan çıktı hepsinin sonunda hep ağladı boyundan da utanmıyor 2 metre adam :F
Nagihan doğruladı bunu hepimiz izledik değilmi Barışa sataşan Nisa ilk Yağmurla kavga ederken seviyesine inme diyen Nisa ropte Barışı anıp ağlayan Nisa kızları teselli etti diye annesine küfür eden Nisa Barış benim adımı ağzına almasın diyen adam Birsen sorduğunda eski kız arkadaşımla ilgili konuşmam konuşturtmam diyen Barış :A

Nagihan doğruladı bunu hepimiz izledik değilmi Barışa sataşan Nisa ilk Yağmurla kavga ederken seviyesine inme diyen Nisa ropte Barışı anıp ağlayan Nisa kızları teselli etti diye annesine küfür eden Nisa Barış benim adımı ağzına almasın diyen adam Birsen sorduğunda eski kız arkadaşımla ilgili konuşmam konuşturtmam diyen Barış :A
Neyi doğruladı be 😱 ben sadece kraliçem inanırım o da hep haklı :bhr:

------

Ahlaak polisini arıyorum :A

------

Dedi ya Nagihan Atakan ödülden yararlanmasın dedi diye hey yavrum hey nasıl izliyon yarışmayı :A
------

------

İki bölüm önce Hikmete benle muhatap olma diye Nagihan :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Dedi ya Nagihan Atakan ödülden yararlanmasın dedi diye hey yavrum hey nasıl izliyon yarışmayı :A
------

İki bölüm önce Hikmete benle muhatap olma diye Nagihan :A
Ayol ne var bunda kurallar dahilinde her şer olabilir dedi Atakan yani olabilir de :A seninki de abarttı 1.5 ay yatarak :A

Nagi Queen hep haklıdır sorgulamak sana düşmez :bağır:

• Güldürdün
Reactions: Angelica