Zevkle.Aaa Atakan ve Ogeday için her şeyi yaparmış 😱 o zaman @MasacRE yi öldür de görelim ciddi misin@Maskeli Fedai @Angelica
------
Barış için kokuyor diyorlar ana sen bilirsin![]()
Aaa hadi oradan be sen kokuyorsun. .ss
Zevkle.Aaa Atakan ve Ogeday için her şeyi yaparmış 😱 o zaman @MasacRE yi öldür de görelim ciddi misin@Maskeli Fedai @Angelica
------
Seni de bu hesaplamalı 😂😂Zevkle.
Aaa hadi oradan be sen kokuyorsun. .ss
10 a katlasın 5 e bölsün.
Nagiyle bu ecünnünün kafasını kesmeli bununla.
Sen kendine bak be soğan cücüğü. .ssKız bunun performansının yükselme ihtimali senin bekaret kemeri talnsnla aynı ihtimalde
Onu elde ettim bunu elde ettim diye hava atan sen değil miydin 😱Sen kendine bak be soğan cücüğü. .ss
Hayır ben evden dışarı bile çıkmayan hanım hanımcık bir dilberim.Onu elde ettim bunu elde ettim diye hava atan sen değil miydin 😱
Sudenin kardeşi hakkında yorumun nedirHayır ben evden dışarı bile çıkmayan hanım hanımcık bir dilberim.![]()
Fragmanı şimdi izledim de Merve'm ne güzel konuşuyor...Bu arada oyunu Ünlüler kazanır ama ödülü Gönüllüler yer, öyle hissediyorum.
Skandal. 😱Sudenin kardeşi hakkında yorumun nedirsenden sonra @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @MEnes tur tur yorumlar %
Ekli dosyayı görüntüle 117003
------
İğrenç tabiki.Sudenin kardeşi hakkında yorumun nedirsenden sonra @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @MEnes tur tur yorumlar %
Ekli dosyayı görüntüle 117003
------
Beni iyi tanıyorsun.
Aaa Atakan ve Ogeday için her şeyi yaparmış 😱 o zaman @MasacRE yi öldür de görelim ciddi misin@Maskeli Fedai @Angelica
------
Kız bunun performansının yükselme ihtimali senin bekaret kemeri talnsnla aynı ihtimalde
Hiç işte boş boş konuşuyor.Yapar sanane çocuğun duygularından be@serhatt
Barış kokmuyor be Birsen Barış için gayet temiz çocuk dedi
------
Çatla yükselecek perfomansı![]()
Keşke yok olup gitse.Aynen bitmiyor konuşmaları![]()
Yapar sanane çocuğun duygularından be@serhatt
Barış kokmuyor be Birsen Barış için gayet temiz çocuk dedi
------
Çatla yükselecek perfomansı![]()
Performansı size yükselir umarım barışın kuduruklar 👊😂Hiç işte boş boş konuşuyor.![]()
Performansı size yükselir umarım barışın kuduruklar 👊😂