Nusret amerika Survivor'ına giderAcun abim eskiden Nusret'i getirirdi. Şimdi ucuza kaçıp Masterchef'ten getiriyor şefleri![]()
Nusret amerika Survivor'ına giderAcun abim eskiden Nusret'i getirirdi. Şimdi ucuza kaçıp Masterchef'ten getiriyor şefleri![]()
Acun abim gereksiz masraflardan kaçınıyor işte kütük dostumAcun abim eskiden Nusret'i getirirdi. Şimdi ucuza kaçıp Masterchef'ten getiriyor şefleri![]()
Acun abim eskiden Nusret'i getirirdi. Şimdi ucuza kaçıp Masterchef'ten getiriyor şefleri![]()
Hull City'ye forvet lazımAcun abim gereksiz masraflardan kaçınıyor işte kütük dostum![]()
Yılandan da hikaye çıkardı marışAcun abim gereksiz masraflardan kaçınıyor işte kütük dostum![]()
Kes be saçmalamayı. .ss
Sen her şeye o koca burnunu sokma artık.Kız ben dedim serhat gider batuşun kucağına oturur birlikte çekerler diye böylelikle adalet sağlanır, yani böyle adil bir insansındır sen @Emre Ozansoy @Angelica halt etmiş yanında 😝 @MasacRE @Maskeli Fedai @The_Erinch @Forumdash @Alos
Sen her şeye o koca burnunu sokma artık.![]()
Nesi benimm gibi qıı?
Mahrem yerlerini rol arkadaşına göstermiş, gerçi oğlan gaymiş gerçek hayatta senin hayalindekilerle oluyormuş ana olsun ayıp yine deNesi benimm gibi qıı?
Bu tiple biraz zor olur benim hayalimdekilerle.Mahrem yerlerini rol arkadaşına göstermiş, gerçi oğlan gaymiş gerçek hayatta senin hayalindekilerle oluyormuş ana olsun ayıp yine de![]()
Google dan aratabilirsinBu tiple biraz zor olur benim hayalimdekilerle.![]()
Neymiş ismi, ver.Google dan aratabilirsinsonra kimle kimlerle yan yana diye ağlarsın ama
![]()
Sana saldıralım da kurtulalım.
Keşkeeeee.Aaaa barış da @serhatt gibi mi acaba 😱 niye avatar Atakan ve ogesuyu stalklamış 😱@MasacRE @Maskeli Fedai @Angelica
------
Mert Öcal bot basmış dşye yorumladım bunu![]()
Aaa Atakan ve Ogeday için her şeyi yaparmış 😱 o zaman @MasacRE yi öldür de görelim ciddi misinOnlar için her şeyi yaparım.![]()
Barış için kokuyor diyorlar ana sen bilirsinKeşkeeeee.![]()
Daha iyilerine layığım.
Kız bunun performansının yükselme ihtimali senin bekaret kemeri talnsnla aynı ihtimaldeDaha iyilerine layığım.![]()