Onun yeni yoldaşları @Emre Ozansoy ve @xemrexxx adaşlar sayın Gs'li dostum... Habil, Kabil falan diye hitap ediyorlar birbirlerine...Israrla bizi de takmıyor..
Onun yeni yoldaşları @Emre Ozansoy ve @xemrexxx adaşlar sayın Gs'li dostum... Habil, Kabil falan diye hitap ediyorlar birbirlerine...Israrla bizi de takmıyor..
Kan dondurucu bir insan kendisi.. Yolda yürüdüğü adamların kendine faydası yok.. @MasacREOnun yeni yoldaşları @Emre Ozansoy ve @xemrexxx adaşlar sayın Gs'li dostum... Habil, Kabil falan diye hitap ediyorlar birbirlerine...
Çeyrek finale kalabilir artık yşbe kaypaklık yapmazsaHayret Berkan bu kez şampiyonluğa veda etmekten vazgeçti@xemrexxx
Sana da Hikmet gibi ayucuk diyelimOnun yeni yoldaşları @Emre Ozansoy ve @xemrexxx adaşlar sayın Gs'li dostum... Habil, Kabil falan diye hitap ediyorlar birbirlerine...
Iyy...Sana da Hikmet gibi ayucuk diyelim![]()
Ulan kütük... Kimi desteklesen 1 haftadan kısa oluyor yarışmadaki ömrü, yeter kaderleriyle oynama artık şu insanların... Oynayacaksan malum şahsı avatara koy da hepimizi kurtar bari.
İnş.kokoni fanları birleşip yağmura oy vermez de elenir. Ss#Şükür... Aday oldu sonunda!![]()
On bin değil yüz bin sms de atsan yarın şutluyoruz prensesiniPrensesime 10.000 SMS atacağım..
İnş. Baban harçlığını keser
Sen Yağmur'u desteklemeye başladığın an kendisi elendi sayın Gs'li dostum, 100.000 SMS atsan da fayda etmez artık.
Prensesinle vedalaş...
Kalemimizi yukardan kırmışlar yapacak bir şey yokSen Yağmur'u desteklemeye başladığın an kendisi elendi sayın Gs'li dostum, 100.000 SMS atsan da fayda etmez artık.![]()