Emre Ozansoy
Moderatör
Bak bak laflara bak MasacRE Ozansoy... @Maskeli FedaiSeda Yağmur'u yazdı diye şok oldum önce ama sonra özüne döndü Kabil![]()
Kesin sesinizi konseyi izleyeceğim şimdi...
Hain kütüğe bakın hele bizimle goygoy yapmak istemiyor..Nisi riyisim, Nisi riyisim diye dolaşsın dursun anca sayın Gs'li dostum... Gerçek reis Yağmur'dur ulan, koloni yönetiyor kocaman... @MasacRE
Reisim elenmez rahat ol senBarış ve parviz i gönderirsek kalan 6 kişi 10 kişilik gönüllülerin içinden geçer
------
Gökhan aday çıkarsa senşn Reyis oy at ihtiyacı olacak![]()
Ay sevinmiştim ama o kadar ben.Kabil Yağmur'u yazdı, ben şok. 😱 Bugünü tarihe geçelim.![]()
Kan dondurucu bir adam oldu çıktı, odaklanmış Survivor izliyor yoldaşlarıyla goygoy yapmak yerine...Hain kütüğe bakın hele bizimle goygoy yapmak istemiyor..
Yazmadı bee görmedin mi değiştirdi sonraKabil Yağmur'u yazdı, ben şok. 😱 Bugünü tarihe geçelim.![]()
Erken sevinmişim.Yazmadı bee görmedin mi değiştirdi sonra![]()
Belli olmaz Evrim bile oy rekoru kırabilir koloni sayesindeReisim elenmez rahat ol sen![]()
Beni kimse yazamaz...Yazmadı bee görmedin mi değiştirdi sonra![]()
Neyse ki babako imdadımıza yetiştiErken sevinmişim.![]()
Dediğinin arkasında durmayı biliyormuş, şaşırttı.Neyse ki babako imdadımıza yetişti![]()
Bugün potaya giriyorsun sonunda... Avatarınla yok edeceksin Yağmur'uBeni kimse yazamaz...
Kan dondurucu bir adam oldu çıktı, odaklanmış Survivor izliyor yoldaşlarıyla goygoy yapmak yerine...
Israrla bizi de takmıyor..Neyse ki babako imdadımıza yetişti![]()
Şşş hain planlarımı açık etme Utku beyciğim, aman diyeyim totemi bozma...Bugün potaya giriyorsun sonunda... Avatarınla yok edeceksin Yağmur'u![]()
Hepimiz öyle olduk
Prensesime 10.000 SMS atacağım..Bugün potaya giriyorsun sonunda... Avatarınla yok edeceksin Yağmur'u![]()
Boş yapanlarla işim olmazIsrarla bizi de takmıyor..