Koreografi yapılırken aklıma direkt bu gelmişti. Korktuğum videoyu da yapmışlar. Çok kötüyüm.
Altay maçına kalır o şampiyonluk.Cezalı üçlüden biri bile olsa maçı koparırdık. Oyuncular hâlâ işin ciddiyetini anlayabilmiş değil. Yıllarca beklediğimiz şampiyonluğun deplasmana kalması yüzünden sinirliyim sadece.
Benim için tek kazanç Karagümrük maçında cezalı olmama rağmen stada gidecektim şimdi gerek kalmadı bunun yerine bileti satıp parasını alacam
En kötü Antalya maçında her şey resmileşir.Altay maçına kalır o şampiyonluk.
Şu an bunları takip eden biz olsaydık şampiyon garanti bizdik Trabzon kalan hiçbir maçını da alamazdı. Ancak Fener öyle değil gider tüm maçlarını alır, Malatya'ya falan puan bırakır öyle bir takım Fener'in loserlığı ile Avcı loserlığı kapışır netSon haftalara girmiş Abdullah Avcı loserlığı diye bir şey var cidden Geriden biraz tehdit eden takım olsa buradan da verecek adam şampiyonluğu ama fark o kadar çok ki istese de veremez şampiyonluğu bu saatten sonra.
Bu kadar farktan biz de geçemezdik kütük dostum 14 puan fark var arada Ha ama Fener İsmail Kartal'ı daha önce takımın başına getirse şampiyon olabilirdiŞu an bunları takip eden biz olsaydık şampiyon garanti bizdik Trabzon kalan hiçbir maçını da alamazdı. Ancak Fener öyle değil gider tüm maçlarını alır, Malatya'ya falan puan bırakır öyle bir takım Fener'in loserlığı ile Avcı loserlığı kapışır net
Dalga mı geçiyorsun?Ciddi misin ?Seni kestiremiyorum.Bu kadar farktan biz de geçemezdik kütük dostum 14 puan fark var arada Ha ama Fener İsmail Kartal'ı daha önce takımın başına getirse şampiyon olabilirdi
Ciddiyim İsmail Kartal başarılı değil mi, adam geldiğinden beri çok başarılı bir performans sergiliyor takım işteDalga mı geçiyorsun?Ciddi misin ?Seni kestiremiyorum.
Ya bence de kapanmaz ama bunlar 14 puan fark varken elleri ayakları birbirine girmeye başladıysa arkalarında bizim olduğumuz senaryoda iyice karışırlardı Bu arada Trabzon'un fikstürü de zor kalan maçları çantada keklik değilBu kadar farktan biz de geçemezdik kütük dostum 14 puan fark var arada Ha ama Fener İsmail Kartal'ı daha önce takımın başına getirse şampiyon olabilirdi
Hatta son 4 haftada 3 beraberlik 1 mağlubiyetleri var. Ona rağmen fark bu kadar yüksekse, Ts'nin bu zamana kadarki başarısını küçümsemiyorum ama bu diğer takımların beceriksizliğindendiryane 2 ay önceden şampiyonluk olmak yerine son ana kadar beklemek istiyorlar belli ki 3 haftada 7 puan bıraktılar.
Fener kalan 6 maçını da kazansa bile 77 puan oluyor. Trabzon'un puanı 73 şu an. Yok yok imkansız buradan kim olsa vermez şampiyonluğu Vermesinler de zaten Fener şampiyon olacağına Trabzon şampiyon olsunYa bence de kapanmaz ama bunlar 14 puan fark varken elleri ayakları birbirine girmeye başladıysa arkalarında bizim olduğumuz senaryoda iyice karışırlardı Bu arada Trabzon'un fikstürü de zor kalan maçları çantada keklik değil
------
Bu arada Taylan ve Marcao Arena'daki maçı Trabzon'a vermeseydi Trabzon çoktan havlu atmıştı.. @MasacRE
İşin içinde Abdullah Avcı varsa ne yapar eder Fener'e tarihi bir şampiyonluk kazandırmak için elinden geleni yapar..Hatta son 4 haftada 3 beraberlik 1 mağlubiyetleri var. Ona rağmen fark bu kadar yüksekse, Ts'nin bu zamana kadarki başarısını küçümsemiyorum ama bu diğer takımların beceriksizliğindendir
------
Fener kalan 6 maçını da kazansa bile 77 puan oluyor. Trabzon'un puanı 73 şu an. Yok yok imkansız buradan kim olsa vermez şampiyonluğu Vermesinler de zaten Fener şampiyon olacağına Trabzon şampiyon olsun
Umutlandırma Fenerlileri...İşin içinde Abdullah Avcı varsa ne yapar eder Fener'e tarihi bir şampiyonluk kazandırmak için elinden geleni yapar..
Sezon başında saçmasapan puan kayıpları olmasaydı ve İsmail hoca ile başlansaydı belki... Ama hakkını yemeyelim Portekiz köylüsü futbolcudan anlıyor ama oyundan çaktığı yok.yane 2 ay önceden şampiyonluk olmak yerine son ana kadar beklemek istiyorlar belli ki 3 haftada 7 puan bıraktılar.