Emre Ozansoy
Moderatör
ŞİKE.
@xemrexxx seninki rezalet bir performans sergiledi.![]()
üçünüzü benim yazdığım uyarlama diziye attım @MasacRE @Emre Ozansoy @serhatt seni aynı evde kalacaksınız evde birde yabancı kız olacak
Baş edepsiz olarak sen dururken ne haddime.Edep odasına kapatmalı seni![]()
benim dizide oynayacaksın bir @serhatt @MasacRE ve @Emre Ozansoy daBaş edepsiz olarak sen dururken ne haddime.![]()
Adem de anlatamadı, Barış ne yapsın?Biraz önce barış ı gördün herhalde sus bence %![]()
Eee yuh yani ödemek i para ile anlattı daha napsınAdem de anlatamadı, Barış ne yapsın?
O anlatışla kimse bilemezdi.Eee yuh yani ödemek i para ile anlattı daha napsın![]()
Parviz ya da Nisa anlatınca bile biliyorlar beO anlatışla kimse bilemezdi.![]()
Aaa istemem ben bunları evimde.üçünüzü benim yazdığım uyarlama diziye attım @MasacRE @Emre Ozansoy @serhatt seni aynı evde kalacaksınız evde birde yabancı kız olacak
@xemrexxx
Tüm kadınları eler Queenim 💖❤️💖💖❤️💖💖❤️
------
Olabilir mi@MasacRE @Maskeli Fedai @dosimosi @Angelica @Sherlock @Yakamoz-Asi @Forumdash @Alos @serhatt
Arada komik oluyorIyy şu feriştahtan nefret ediyorum çok uyuz kız ya olabilir mi saçmalamış
Gerçekler
Arada komik oluyor
------
Gerçekler![]()
Resmen Mert Sude konusunda ölü taklidi yaptı yada yaptırıldı.
Kız her odaya girme adın çıkarHe tabii sen bu kızı birde ses odasında dinle bakalım komikmi değilmi![]()
Değmez demiştir benceResmen Mert Sude konusunda ölü taklidi yaptı yada yaptırıldı.