Nagi olmazsa kadınlar direkt kaybeder, erkeklerde öyle biri yok ", ya da gönüllülerdeAteş olsa cürmü kadar yer yakar. Ondan kim korksun?![]()
Nagi olmazsa kadınlar direkt kaybeder, erkeklerde öyle biri yok ", ya da gönüllülerdeAteş olsa cürmü kadar yer yakar. Ondan kim korksun?![]()
KudurAllah rızası için susturun şu Parviz denilen gereksizi ya. Bu ne? İyi bir şey yaptığını mı zannediyor şimdi?
Na**han sakatken 3 kişi oynayıp şov yapmışlardı.Nagi olmazsa kadınlar direkt kaybeder, erkeklerde öyle biri yok ", ya da gönüllülerde![]()
Geçti o günler Evrim ve yağmur winner artıkNa**han sakatken 3 kişi oynayıp şov yapmışlardı.![]()
Yedek bozuntusu yener umarım seninkini.Ay neyse senin bu riri ne zaman doğuracak @Forumdashiçinden Hikmet çıkacak bu gidişle
Ekli dosyayı görüntüle 116649
------
Geçti o günler Evrim ve yağmur winner artık![]()
benim seyrettiğim irlanda dizisi hakkında nediyorsun @Emre OzansoyAteş olsa cürmü kadar yer yakar. Ondan kim korksun?![]()
Yabancı dizi izlemiyorum o yüzden bir şey diyemem.benim seyrettiğim irlanda dizisi hakkında nediyorsun @Emre Ozansoy
Tek bacakla kazandıkYedek bozuntusu yener umarım seninkini.![]()
Yedek bozuntusunun beceriksizliği tuttu.Tek bacakla kazandık![]()
QUEEN bugün zirveyi alır Berkan ı geçipYedek bozuntusunun beceriksizliği tuttu.![]()
Zirve belli: BARIŞ MURAT YAĞCI.
Sondan bakınca evetZirve belli: BARIŞ MURAT YAĞCI.![]()
33.sezonda 4006.bölümü yayınlanacak bugün 4005 bölüm yayınlanmasına nediyorsun 4006.bölümü olması @Emre OzansoyYabancı dizi izlemiyorum o yüzden bir şey diyemem.![]()
Sana nişan alsa daha iyi atardıHabil'im onlar ne biçim atış be.