Emre Ozansoy
Moderatör
Haftaya Barış ve Gizem yazılamıyor diye biliyorum, her türlü sizden biri gider eğer Parviz giderse salı gecesi.Haftaya da eksilemezsek takımların karışmasından başka çare kalmayacak maalesef![]()
Haftaya Barış ve Gizem yazılamıyor diye biliyorum, her türlü sizden biri gider eğer Parviz giderse salı gecesi.Haftaya da eksilemezsek takımların karışmasından başka çare kalmayacak maalesef![]()
2 haftadır yokluk adasına gittikleri için diyorsan o kural olmayacak sanırım sürgün adasındaki gibi, öyle bir şey demişti Acun.Haftaya Barış ve Gizem yazılamıyor diye biliyorum, her türlü sizden biri gider eğer Parviz giderse salı gecesi.
Adem hangi sayıları aldı
Hain kütükler de takmamış bayılmamı.. Rezalet..Abdülkerim dışında kimse ciddiye almamış @Maskeli Fedai yi![]()
Şaşırdın mıHain kütükler de takmamış bayılmamı.. Rezalet..
Aaaa Ogeday ı bile savunuyor iyice kafayı yedi bu 😱
Ogeday sempatik birisi ama bu sezon çok boş.Aaaa Ogeday ı bile savunuyor iyice kafayı yedi bu 😱
Adalar bir birleşsin Nisa Ogeday ı barış ın üstüne salar, atakan la birlikte ham yaparlar senin oturan boğayıOgeday sempatik birisi ama bu sezon çok boş.![]()
Sen kendinle karıştırma beni hoşttt.@serhatt @Angelica @dosimosi gibiler desene![]()
@MasacRE @Maskeli Fedai @Emre Ozansoy @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Forumdash @Alos
![]()
YASEMİNCE on Instagram: "Hikmet, Seda ve Sude, Survivor 2019 da sevilmemişti. 2022 de de çok sevilmiyorlar. Bu üçlü 10 yıl sonra da katılsa sanırım, izleyici tarafından sevilmiyecekler!"
23K likes, 1,117 comments - svr_yasemince on April 9, 2022: "Hikmet, Seda ve Sude, Survivor 2019 da sevilmemişti. 2022 de de çok sevilmiyorlar. Bu üçlü 10 yıl sonra da katılsa sanırım, izleyici tarafından sevilmiyecekler!".www.instagram.com
Seni ablama havale ettim kuytuda gebertir seniSen kendinle karıştırma beni hoşttt.![]()
Üstüne para vereyim de seni gebertsin ayol.Seni ablama havale ettim kuytuda gebertir seni
![]()
@zehirbilgiofficiall on Instagram: "Değişmeyen nagi🤣🤣 #keşfet #survivor2022"
2,467 likes, 81 comments - zehirbilgiofficiall on April 3, 2022: "Değişmeyen nagi🤣🤣 #keşfet #survivor2022".www.instagram.com
@serhatt @Angelica @dosimosi gibiler desene![]()
@MasacRE @Maskeli Fedai @Emre Ozansoy @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Forumdash @Alos
![]()
YASEMİNCE on Instagram: "Hikmet, Seda ve Sude, Survivor 2019 da sevilmemişti. 2022 de de çok sevilmiyorlar. Bu üçlü 10 yıl sonra da katılsa sanırım, izleyici tarafından sevilmiyecekler!"
23K likes, 1,117 comments - svr_yasemince on April 9, 2022: "Hikmet, Seda ve Sude, Survivor 2019 da sevilmemişti. 2022 de de çok sevilmiyorlar. Bu üçlü 10 yıl sonra da katılsa sanırım, izleyici tarafından sevilmiyecekler!".www.instagram.com
Katılmamin güzelÇok iyi tespit![]()
Hoşt beÜstüne para vereyim de seni gebertsin ayol.![]()
Sana hoşt.Katılmamin güzel
------
Hoşt be![]()
Çiğdem gitti ama ben buradayım. Benden öyle kolay kurtulamazsın.