Gelmeye başlamış bile, hatta okullar da tatil edilmiş Pazartesi'ye kadar.Aybar Fırtınası değil bir an önce yaz gelsin...
Geçen sene de bu aralarda sanki kar yağmadan tatil edilmişti ve kar da beklendiği gibi olmamıştı, bu da öyle hayal kırıklığı olacaktır. 87 kışı gibi olması mümkün değil, iki üç hafta lapa lapa kar yağmış o efsanevi 87 Mart’ında. Hadi o olmadı 2004 kışı gibi 15 gün tatile neden olan bir kar yağsa o bile olumlu. Keşke öyle bir şeyi dünya gözüyle görsek ama ne mümkün. Bu hafta taş çatlasın arabaların üstü beyaz olur, millet de kar gördük diye sevinir…Gelmeye başlamış bile, hatta okullar da tatil edilmiş Pazartesi'ye kadar.
Bu saatten sonra ne 87 Mart'ında olan gibi bir kar, ne de 2004 kışındaki gibi bir yağış göremeyiz ama yine de tatmin edecek bir kar yağacaktır diye düşünüyorum yapılan uyarılara bakarak.Geçen sene de bu aralarda sanki kar yağmadan tatil edilmişti ve kar da beklendiği gibi olmamıştı, bu da öyle hayal kırıklığı olacaktır. 87 kışı gibi olması mümkün değil, iki üç hafta lapa lapa kar yağmış o efsanevi 87 Mart’ında. Hadi o olmadı 2004 kışı gibi 15 gün tatile neden olan bir kar yağsa o bile olumlu. Keşke öyle bir şeyi dünya gözüyle görsek ama ne mümkün. Bu hafta taş çatlasın arabaların üstü beyaz olur, millet de kar gördük diye sevinir…
Geçen sene de bu aralarda sanki kar yağmadan tatil edilmişti ve kar da beklendiği gibi olmamıştı, bu da öyle hayal kırıklığı olacaktır. 87 kışı gibi olması mümkün değil, iki üç hafta lapa lapa kar yağmış o efsanevi 87 Mart’ında. Hadi o olmadı 2004 kışı gibi 15 gün tatile neden olan bir kar yağsa o bile olumlu. Keşke öyle bir şeyi dünya gözüyle görsek ama ne mümkün. Bu hafta taş çatlasın arabaların üstü beyaz olur, millet de kar gördük diye sevinir…
Ulan sen 87 kışını nasıl hatırlıyorsun?Kaçlısın sen? @TolstoyevskiBu saatten sonra ne 87 Mart'ında olan gibi bir kar, ne de 2004 kışındaki gibi bir yağış göremeyiz ama yine de tatmin edecek bir kar yağacaktır diye düşünüyorum yapılan uyarılara bakarak.
-10 yaşındaydım o zamanlar, neden hatırlamamayım 😱Ulan sen 87 kışını nasıl hatırlıyorsun?Kaçlısın sen? @Tolstoyevski
Ulan sen 87 kışını nasıl hatırlıyorsun?Kaçlısın sen? @Tolstoyevski
-10 yaşındaydım o zamanlar, neden hatırlamamayım 😱
Ulan sen o dönemde yoktun ki.-10 yaşındaydım o zamanlar, neden hatırlamamayım 😱
Ayakların açılır hem git biraz dolaş...Belki de bu sene bu güzel günlerin son günleri… cehennem sıcakları kapıda, kara basınca o çıkan kart kurt sesinin verdiği tarif edilemez huzur adına birazdan kendimi fırına atacağım yani 10 dakika mesafedeki fırına gitmek şart…
Kar gitmiyor ki yaz gelsin, şaka gibi... 😡Aybar Fırtınası değil bir an önce yaz gelsin...
Yarın 6 derecelere düşüyor.Aşırı sıcak, nefes alamayacak derecede nem var...
Yarın serin olur en azından, çoook iyi. BUNALDIM ARTIK.Yarın 6 derecelere düşüyor.
Daha bahar aylarında sıkıldıysan yandın.Yarın serin olur en azından, çoook iyi. BUNALDIM ARTIK.
Aslında normalde çok sıkılmazdım da nem fazla olunca evde nefes alamayacak dereceye gelince aşırı bunaldım... Kış gelsin.Daha bahar aylarında sıkıldıysan yandın.
Ne nemi be hayal görüyorsun sen.Aslında normalde çok sıkılmazdım da nem fazla olunca evde nefes alamayacak dereceye gelince aşırı bunaldım... Kış gelsin.
Asıl sen hayal görüyorsun.Ne nemi be hayal görüyorsun sen.