Sen artık etmeden alıcam elinden.ne yani burakı kullanmıcakmısın
Sen artık etmeden alıcam elinden.ne yani burakı kullanmıcakmısın
belki şuan yanımda bilemezsinSen artık etmeden alıcam elinden.
Günün fıkrası.belki şuan yanımda bilemezsin
Sen anlattın ya işte.anlat da gülelim
hayatın gülünecek kadar komik miSen anlattın ya işte.
Anlatırsam sinirlerin bozulur ve gülersin bu şekilde bir komiklik olur ancak.hayatın gülünecek kadar komik mi
sinirin bozulmus anlaşilan yatiştiririm ben merak etmeAnlatırsam sinirlerin bozulur ve gülersin bu şekilde bir komiklik olur ancak.
Hoştt ne üstüne vazife.sinirin bozulmus anlaşilan yatiştiririm ben merak etme
doğru vazifem yok Ex oldugun için acıdım yine bi ihtiyacın vardir dedimHoştt ne üstüne vazife.
Sen kimsin de bana acıyacak haddi kendinden buluyorsun be. Hem acınacak hale gelmemi düşünmen seni acınası yapar.doğru vazifem yok Ex oldugun için acıdım yine bi ihtiyacın vardir dedim
atasözleri ve deyimler sözlüğünü okuyup kendine felsefe mi edindin naptın bugun?? Evet acıma yetime ... Üzülmicem sana, ne halin varsa gör, beter olSen kimsin de bana acıyacak haddi kendinden buluyorsun be. Hem acınacak hale gelmemi düşünmen seni acınası yapar.
Okumama gerek yok ben doğuştan kültürlüyüm.atasözleri ve deyimler sözlüğünü okuyup kendine felsefe mi edindin naptın bugun?? Evet acıma yetime ... Üzülmicem sana, ne halin varsa gör, beter ol
Benim birşey dememe gerek kalmamış Serhat sana diyeceğini demişBi tek siz abartıyorsunuz Adamın reklam videosun 3 karesi var o da bu fotograf sahneleri
Daha ne bekliyorsun be adi şopar.
Hadsizlere yargı dağıtmaya devam.Benim birşey dememe gerek kalmamış Serhat sana diyeceğini demiş
Ben böyle kalite bir karizma daha görmedim, bu nasıl bir çekicilik, nasıl bir taşşşş. Ateş ediyor adeta.
Ölüyü bile baştan çıkartır bu adamın cazibesi. 👄
Hemde çooooooooooooooooooooooooooooook.Çok iyiii
Benim birşey dememe gerek kalmamış Serhat sana diyeceğini demiş
Serhatt her zamanki gibi peşimde Bişey dediği yokHadsizlere yargı dağıtmaya devam.
Hayatımda uğradığım en kuru iftira.Serhatt her zamanki gibi peşimde Bişey dediği yok
Bence hayatına dair en gerçekçi yorumdu Gerçekleri bir bir söylemeye devamkeeeHayatımda uğradığım en kuru iftira.