Hikmetle 1 güç oyununa çıksa olabilir aslındaÇok beklersin daha.![]()
Hikmetle 1 güç oyununa çıksa olabilir aslındaÇok beklersin daha.![]()
Var mı link?Taner Tolga Tarlacı be tek kişi 😱 p**nosu düşmüştü İnternete senşn istediğin özellikler mevcut
------
@MasacRE @Maskeli Fedai @BARON男爵 @Sherlock @DarkLegenD teselliye
Cemal dışındakiler gelsin.
Erkeklere ulaşmaya çalışırken senCemal dışındakiler gelsin.![]()
Limbo oynayan kedi...#PORTUR#Currencycom pic.twitter.com/ihfy0PwwM7
— Naz (@nazodan_paylasi) March 24, 2022
Acun bu adamdan sonra renkli desenli tişört giymeyi birakti. Hep siyah hep siyahSeni 3T paklar artık anca
Hayatına böyle girsem napabilirsin ki...#survivoralllstar2022 pic.twitter.com/knrwvcQ8xJ
— Benji (@benjoozy) March 26, 2022
Çatla sende içi geçmiş. .ssErkeklere ulaşmaya çalışırken sen
Limbo oynayan kedi...#PORTUR#Currencycom pic.twitter.com/ihfy0PwwM7
— Naz (@nazodan_paylasi) March 24, 2022
Nagihan:" Karşı takımın en iyisi Elif'in yerini tutamaz"
— Survivor Diyalogları Official (@SurvivorDiyal0g) March 26, 2022
Atakan:" Elif'ten daha hızlı parkuru gelen yoktu"#survivor2022allstar #Survivor pic.twitter.com/79TrS6XAIP
Sen de bayılmışsın diyollaÇatla sende içi geçmiş. .ss
Ben bu eşleşmeye bayıldım yaa😍❤ #survivoralllstar2022 #AvatarAtakan pic.twitter.com/bbQjB5HjdJ
— Avatar Atakan Arslan🖤🦁 (@Ar3Atakan) March 26, 2022
Oha böyle bir couple benim nasıl aklıma gelmedi, aşırı iyi olmuşlar, bayılıyorum ikisine de.Nagihan:" Karşı takımın en iyisi Elif'in yerini tutamaz"
Atakan:" Elif'ten daha hızlı parkuru gelen yoktu"#survivor2022allstar #Survivor pic.twitter.com/79TrS6XAIP------
Sen de bayılmışsın diyolla
Ben bu eşleşmeye bayıldım yaa😍❤ #survivoralllstar2022 #AvatarAtakan pic.twitter.com/bbQjB5HjdJ
— Avatar Atakan Arslan🖤🦁 (@Ar3Atakan) March 26, 2022
Sen de aralarına gir üçlü takılınOha böyle bir couple benim nasıl aklıma gelmedi, aşırı iyi olmuşlar, bayılıyorum ikisine de.![]()
Seve seve.Sen de aralarına gir üçlü takılın![]()
Yüzyılda bir gerçekleşen itici tutulması #survivoralllstar2022 pic.twitter.com/epf0Dyy5nL
— Nazli (@DogusNazli) March 24, 2022
Ogeday, Berkan zayıf halka oldu ; Yasin, Ardahan winner oldu kaybederlerse çanlar yağmur için çalar
------
Boşuna Queen demiyoruz![]()
![]()
💖❤️💖💖❤️💖💖
Allstar sezonunda ilk kez bir yarışmacı 5/5 yaptı
💫 N A G İ H A N K A R A D E R E #survivor2022allstar #Survivor pic.twitter.com/h6dOimMlOR
@serhatt @Emre Ozansoy @cookies @MasacRE @Maskeli Fedai @Dosi @Angelica @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Forumdash
Seve seve.![]()
Erkeğini kontrolü altına almış nisaBarıştan başka kimseyle ilgilenmiyorum teyzoş![]()
ogeday’ın nisa’yı dinlemesi🥺💞 pic.twitter.com/gSkIrLGj78
— arzus (@arzuscordelia) March 26, 2022