TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Gönüllülerden bu kafayla bir halt olmaz :A Neyse ki en az bir kişinin daha potaya gireceği garanti. Ardahan veya Yağmur'dan biri mutlaka potaya girmeli. Yasin ve Gökhan da gitmesi gereken isimler ama onlar sms potansiyeli yüksek isimler olduğu için Evrim ile beraber, bu sefer Hikmet yolcu olabilir.

Gönüllülerden bu kafayla bir halt olmaz :A Neyse ki en az bir kişinin daha potaya gireceği garanti. Ardahan veya Yağmur'dan biri mutlaka potaya girmeli. Yasin ve Gökhan da gitmesi gereken isimler ama onlar sms potansiyeli yüksek isimler olduğu için Evrim ile beraber, bu sefer Hikmet yolcu olabilir.
Hikmet i en sevmeyen senin Reyis be neyini tutıyon ayıcığın :
------

Evrim queen gönderse ne güzel olur. :Z
Ardahan ya da yağmur aday olursa elenir bence ikisinden biri. Ss

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Evrim'in sakat olduğu dönem oyunun yüksek olduğunu düşünmüyorum, aynı şekilde Hakan'ın da. Atakan da başka bir şey olabilir. :A
Evrim geçen Survivor'unda nerelere kadar ilerledi. Hakan desen Survivor'un en iz bırakan yarışmacılarından biri. Bu arada o saydığın isimlerin Barış kadar uzun süre oynayamama durumu yoktu. Yani burada en çok kollanan kişi Barış oluyor :A

Geçmiş Survivor'lardan benim aklıma gelen en benzer durum Anıl Tetik için olmuştu. Kaç hafta yattığı yerden Survivor'a devam etmesine izin verilmişti sırf popüler bir yarışmacı diye.

Hikmet i en sevmeyen senin Reyis be neyini tutıyon ayıcığın :
------

Ardahan ya da yağmur aday olursa elenir bence ikisinden biri. Ss
Ben gönüllüleri oradakilerden daha çok düşünüyorum :A Doğru eksilme yapmazlarsa uzun süre kendilerine gelemezler. Hikmet'e bayılmıyorum ama ona gelene kadar elenmesi gereken çok kişi var :A

Ben gönüllüleri oradakilerden daha çok düşünüyorum :A Doğru eksilme yapmazlarsa uzun süre kendilerine gelemezler. Hikmet'e bayılmıyorum ama ona gelene kadar elenmesi gereken çok kişi var :A
Gelmesinler 13 ten 10 u çöp be :F 0nşüler son 10-12 kişiye kadar sadece Gizem ve parviz i kaybeder artık :F

• Güldürdün
Gelmesinler 13 ten 10 u çöp be :F 0nşüler son 10-12 kişiye kadar sadece Gizem ve parviz i kaybeder artık :F
Karakter olarak çöp çok da performans olarak o kadar değil. Birkaç kişi yollayınca yine dengeye gelir olay. Karşılıklı gönderirler sonra birbirlerini :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
  • Güldürdün