Evet ayucuk adayHikmet mi aday oldu? Kapattım.
Evet ayucuk adayHikmet mi aday oldu? Kapattım.
Evrim'in sakat olduğu dönem oyunun yüksek olduğunu düşünmüyorum, aynı şekilde Hakan'ın da. Atakan da başka bir şey olabilir.Bahsettiklerinin hepsi yüksek smsli isimler zaten? Atakan'a niye anında yol verildi mesela.
Evrim queen gönderse ne güzel olur.Evet ayucuk aday
Hikmet i en sevmeyen senin Reyis be neyini tutıyon ayıcığın :Gönüllülerden bu kafayla bir halt olmaz Neyse ki en az bir kişinin daha potaya gireceği garanti. Ardahan veya Yağmur'dan biri mutlaka potaya girmeli. Yasin ve Gökhan da gitmesi gereken isimler ama onlar sms potansiyeli yüksek isimler olduğu için Evrim ile beraber, bu sefer Hikmet yolcu olabilir.
Ardahan ya da yağmur aday olursa elenir bence ikisinden biri. SsEvrim queen gönderse ne güzel olur.
Ardahan performans birincisi olsun diye dua edelim o zaman.Ardahan ya da yağmur aday olursa elenir bence ikisinden biri. Ss
Survivor A gitmem lazım 3 ayda 20 kilo veririmArdahan performans birincisi olsun diye dua edelim o zaman.
Evrim geçen Survivor'unda nerelere kadar ilerledi. Hakan desen Survivor'un en iz bırakan yarışmacılarından biri. Bu arada o saydığın isimlerin Barış kadar uzun süre oynayamama durumu yoktu. Yani burada en çok kollanan kişi Barış oluyorEvrim'in sakat olduğu dönem oyunun yüksek olduğunu düşünmüyorum, aynı şekilde Hakan'ın da. Atakan da başka bir şey olabilir.
Bende aynısını düşündüm. @acunilicali duy sesimizi.Survivor A gitmem lazım 3 ayda 20 kilo veririm
Ben gönüllüleri oradakilerden daha çok düşünüyorum Doğru eksilme yapmazlarsa uzun süre kendilerine gelemezler. Hikmet'e bayılmıyorum ama ona gelene kadar elenmesi gereken çok kişi varHikmet i en sevmeyen senin Reyis be neyini tutıyon ayıcığın :
------
Ardahan ya da yağmur aday olursa elenir bence ikisinden biri. Ss
Gelmesinler 13 ten 10 u çöp be 0nşüler son 10-12 kişiye kadar sadece Gizem ve parviz i kaybeder artıkBen gönüllüleri oradakilerden daha çok düşünüyorum Doğru eksilme yapmazlarsa uzun süre kendilerine gelemezler. Hikmet'e bayılmıyorum ama ona gelene kadar elenmesi gereken çok kişi var
Karakter olarak çöp çok da performans olarak o kadar değil. Birkaç kişi yollayınca yine dengeye gelir olay. Karşılıklı gönderirler sonra birbirleriniGelmesinler 13 ten 10 u çöp be 0nşüler son 10-12 kişiye kadar sadece Gizem ve parviz i kaybeder artık
Yağmur-Ardahan gider 3 hafta içinde sonrası kaosKarakter olarak çöp çok da performans olarak o kadar değil. Birkaç kişi yollayınca yine dengeye gelir olay. Karşılıklı gönderirler sonra birbirlerini
Yağmur-Ardahan gittikten sonra mecbur performansı düşük sms'i yüksek çöplere gelecek sıraYağmur-Ardahan gider 3 hafta içinde sonrası kaos
@Emre Ozansoy taş geldi sanaYağmur-Ardahan gittikten sonra mecbur performansı düşük sms'i yüksek çöplere gelecek sıra
Barış ister oynasın, ister oynamasın fark etmez... Biz onu Haziran'da final koltuğuna oturtana kadar orada tutmaya devam edeceğiz.
Ben gönüllüleri kastettim, dondurma reis ve onun ergen fanları umurumda değil
İnş. 3 hafta sonra kimsenin hakkına girmeden elenirBarış ister oynasın, ister oynamasın fark etmez... Biz onu Haziran'da final koltuğuna oturtana kadar orada tutmaya devam edeceğiz.
Limonlu cheesecake li dondurma almıştım aklıma getirdin şimdi gidip yiyimBen gönüllüleri kastettim, dondurma reis ve onun ergen fanları umurumda değil
Çok beklersin daha.İnş. 3 hafta sonra kimsenin hakkına girmeden elenir