Aynen sayı olarak da 50 bin yakışır @xdragxx , az kalmış zaten tamamla öyle git.50 bin olda öyle git
Aynen sayı olarak da 50 bin yakışır @xdragxx , az kalmış zaten tamamla öyle git.50 bin olda öyle git
Forumda yine belli yerler silinir düşerim zaten yoksa çoktan 60-65k olmuştumAynen sayı olarak da 50 bin yakışır @xdragxx , az kalmış zaten tamamla öyle git.
O zaman ben 0 'a düşerim herhalde, zaten 3-5 mesajım var.Forumda yine belli yerler silinir düşerim zaten yoksa çoktan 60-65k olmuştum
Vmym konusu gitse baya düşer maalesef doğruO zaman ben 0 'a düşerim herhalde, zaten 3-5 mesajım var.
3500 mesajın zaten yarısından fazlası VMYM konusundan. @DosiVmym konusu gitse baya düşer maalesef doğru
yakinda dogum günüde var, cifte kutlama yapacaktik ne güzelAynen sayı olarak da 50 bin yakışır @xdragxx , az kalmış zaten tamamla öyle git.
Ahh bee... Şimdiden doğum günün kutlu olsun o zaman @xdragxx nice mutlu, huzurlu ve en önemlisi de sağlıklı yaşlara.yakinda dogum günüde var, cifte kutlama yapacaktik ne güzel
Şimdiden teşekkürler kutlamanız için ama artık geç oluyor gideyim yavaştan...yakinda dogum günüde var, cifte kutlama yapacaktik ne güzel
Teşekkür ederim inşallah hepimizin mutlu olduğu bir yıl olur.Ahh bee... Şimdiden doğum günün kutlu olsun o zaman @xdragxx nice mutlu, huzurlu ve en önemlisi de sağlıklı yaşlara.
cizik olmadan veda etme. daha buralarda olŞimdiden teşekkürler kutlamanız için ama artık geç oluyor gideyim yavaştan...
Bir devrin sonu kolay değil 11 sene....@xdragxx ölü olan forumda kutlama konun bu saate 20 ziyaretciye sahip
Yok ya ne kadar fazla kalırsam sohbet uzayacak. Sözde 1 saat müsade istemiştim doğru olan gitmem olur. Sen ban atmaya kıyamadın online olan başka bir yönetici varsa banımı atsın..cizik olmadan veda etme. daha buralarda ol
Teşekkür ederim ben de çok kavga eden biri değilim aslında gitme sebebim de kavga değil kavga karşılıklı olur çünkü..Ne alaka yaa?? Forumla yaşit üyeliği olan birisn bu veda konusu nedir? Emeklililğin tadı cıkar. Git bir turla geri dön @xdragxx
Herkes de kavga etmiş. 10 yıllık forum uyesıyım iki kelam etmemişimdir doğru düzgün Neyse hep adminsin gözümde
Senin de 🙏Teşekkür ederim ben de çok kavga eden biri değilim aslında gitme sebebim de kavga değil kavga karşılıklı olur çünkü..
Sana da hayatında mutluluklar ve başarılar.
Sen ve unutmak... Ben odadaki görüntüleri ve senin nickini bile hatırlıyorum... Vaay be unutulduk...2017'de aklima sadece o iki isim geldi belki vardin unutmusum
------
ben niye tesekkur ediyorum forumu emanet ederken komple herseyi yaptin galiba
Oysa bir tek @emreemreu yoktu o jenerasyondan kalan, ben de vardım.Artık yavaştan kaçayım güzel mesajlarınız için teşekkür ederim hepinize. @Dosi konuya yeni mesaj gelirse benim yerime de teşekkür edersin. 2011 jenerasyonundan tek @emreemreu mu kaldı aktif şimdi...