Veda Konum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ne alaka yaa?? Forumla yaşit üyeliği olan birisn bu veda konusu nedir? Emeklililğin tadı cıkar. Git bir turla geri dön:X @xdragxx

Herkes de kavga etmiş. 10 yıllık forum uyesıyım iki kelam etmemişimdir doğru düzgün :A Neyse hep adminsin gözümde:X

• Harika
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Ne alaka yaa?? Forumla yaşit üyeliği olan birisn bu veda konusu nedir? Emeklililğin tadı cıkar. Git bir turla geri dön:X @xdragxx

Herkes de kavga etmiş. 10 yıllık forum uyesıyım iki kelam etmemişimdir doğru düzgün :A Neyse hep adminsin gözümde:X
Teşekkür ederim ben de çok kavga eden biri değilim aslında gitme sebebim de kavga değil kavga karşılıklı olur çünkü..
Sana da hayatında mutluluklar ve başarılar.

Nereden çıktı bu şimdi? Sabah sabah şok ettin Aykut'um. Yolun açık olsun. Sen yeniden gelirsin, en azından gelmeni bekliyoruz. :(

• Üzücü
Reactions: 12.Adam
Foruma günlerdir girmediğim için ne oldu ne bitti bilmiyorum ama konuyu görünce çok üzüldüm açıkçası. Hem eski üyelerden hem de sevdiğim isimlerden birileri veda edince bir garip oluyorum. Dediğim gibi sevdiğim ve sohbet ettiğim isimlerden birisin, bu kararı neden aldın bilmiyorum ama hakkında hayırlısı olsun, yolun açık olsun umarım tekrar dönersin foruma. :(

• Üzücü
Reactions: 12.Adam