Aralar uzun tutulunca unutmak kolay oluyorSen ve unutmak... Ben odadaki görüntüleri ve senin nickini bile hatırlıyorum...Vaay be unutulduk...
![]()
Adam ara verdi, seninde derdin bu muOysa bir tek @emreemreu yoktu o jenerasyondan kalan, ben de vardım.![]()
Eskilerden birilerini hatırlayamamasına takıldım tabii, inkâr edemem.Aralar uzun tutulunca unutmak kolay oluyor
------
Adam ara verdi, seninde derdin bu mu![]()
Mesaj alındı Mikasa hanım...Aralar uzun tutulunca unutmak kolay oluyor
------
Adam ara verdi, seninde derdin bu mu![]()
Ve o gün geldiyakinda dogum günüde var, cifte kutlama yapacaktik ne güzel![]()
Kendisi o dönem kendisi ile yönetimde olan isimleri kastetmişEskilerden birilerini hatırlayamamasına takıldım tabii, inkâr edemem.Ayrıca @Özgür de var mesela o jenerasyondan kalan.
![]()
Olm zaten doğru düzgün hatırlayanımız yok. Hatırlayanlara bari göz dikmeyin.Eskilerden birilerini hatırlayamamasına takıldım tabii, inkâr edemem.Ayrıca @Özgür de var mesela o jenerasyondan kalan.
![]()
konuyu actik, ordan yapsaydinDoğum gününü buradan tebrik ediyorum Aykutcum. Allah bundan sonraki ömrünü öncekinden daha hayırlı eylesin.
Olm zaten doğru düzgün hatırlayanımız yok. Hatırlayanlara bari göz dikmeyin.![]()
kutlama konusu demisim@xdragxx ölü olan forumda kutlama konun bu saate 20 ziyaretciye sahip![]()
İyi de yine o dönem içerisinde ben olmuş oluyorum. Benim yönetimde olduğum dönemde, @xdragxx de yönetimdeydi.Ve o gün geldi
------
Kendisi o dönem kendisi ile yönetimde olan isimleri kastetmiş![]()
Sen 2011de yönetimde değilmişsin, 2012de girmişsin ve @xdragxx 2011 yönetim kadrosunu demiş.İyi de yine o dönem içerisinde ben olmuş oluyorum. Benim yönetimde olduğum dönemde, @xdragxx de yönetimdeydi.
Her neyse son olarak bunu da söylemiş olayım ve susayım. Konuyu daha fazla mahvetmeyeyim.![]()
Hedwig mesaj getirmiş.Sen 2011de yönetimde değilmişsin, 2012de girmişsin ve @xdragxx 2011 yönetim kadrosunu demiş.
Yoksa biliyoruz aynı yönetimde olduğumuzu dedi@emreemreu
Hedwig mesaj getirmiş.Tamamdır, anlaşıldı.
![]()
bende kaç yıl tecrübeli üye olarak kaldım bende 2012 de foruma üye oldum @ArafHedwig mesaj getirmiş.Tamamdır, anlaşıldı.
![]()