Aralar uzun tutulunca unutmak kolay oluyorSen ve unutmak... Ben odadaki görüntüleri ve senin nickini bile hatırlıyorum... Vaay be unutulduk...
Adam ara verdi, seninde derdin bu muOysa bir tek @emreemreu yoktu o jenerasyondan kalan, ben de vardım.
Eskilerden birilerini hatırlayamamasına takıldım tabii, inkâr edemem. Ayrıca @Özgür de var mesela o jenerasyondan kalan.Aralar uzun tutulunca unutmak kolay oluyor
------
Adam ara verdi, seninde derdin bu mu
Mesaj alındı Mikasa hanım...Aralar uzun tutulunca unutmak kolay oluyor
------
Adam ara verdi, seninde derdin bu mu
Ve o gün geldiyakinda dogum günüde var, cifte kutlama yapacaktik ne güzel
Kendisi o dönem kendisi ile yönetimde olan isimleri kastetmişEskilerden birilerini hatırlayamamasına takıldım tabii, inkâr edemem. Ayrıca @Özgür de var mesela o jenerasyondan kalan.
Olm zaten doğru düzgün hatırlayanımız yok. Hatırlayanlara bari göz dikmeyin.Eskilerden birilerini hatırlayamamasına takıldım tabii, inkâr edemem. Ayrıca @Özgür de var mesela o jenerasyondan kalan.
konuyu actik, ordan yapsaydinDoğum gününü buradan tebrik ediyorum Aykutcum. Allah bundan sonraki ömrünü öncekinden daha hayırlı eylesin.
Olm zaten doğru düzgün hatırlayanımız yok. Hatırlayanlara bari göz dikmeyin.
kutlama konusu demisim veda konusuna dedigim yoruma bak@xdragxx ölü olan forumda kutlama konun bu saate 20 ziyaretciye sahip
İyi de yine o dönem içerisinde ben olmuş oluyorum. Benim yönetimde olduğum dönemde, @xdragxx de yönetimdeydi.Ve o gün geldi
------
Kendisi o dönem kendisi ile yönetimde olan isimleri kastetmiş
Sen 2011de yönetimde değilmişsin, 2012de girmişsin ve @xdragxx 2011 yönetim kadrosunu demiş.İyi de yine o dönem içerisinde ben olmuş oluyorum. Benim yönetimde olduğum dönemde, @xdragxx de yönetimdeydi.
Her neyse son olarak bunu da söylemiş olayım ve susayım. Konuyu daha fazla mahvetmeyeyim.
Hedwig mesaj getirmiş. Tamamdır, anlaşıldı.Sen 2011de yönetimde değilmişsin, 2012de girmişsin ve @xdragxx 2011 yönetim kadrosunu demiş.
Yoksa biliyoruz aynı yönetimde olduğumuzu dedi @emreemreu
Hedwig mesaj getirmiş. Tamamdır, anlaşıldı.
bende kaç yıl tecrübeli üye olarak kaldım bende 2012 de foruma üye oldum @ArafHedwig mesaj getirmiş. Tamamdır, anlaşıldı.