TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

FOjkfTRXoAEunls.jpeg
------

Gizem de ademi yazdı saf mı bu kız :(
------

Bora ve adem eşit mi çıkıyor (b)

Son düzenleme:
Evrim'i elemeye çok yaklaşmışlardı ama olmadı maalesef, Bora yolcu bu durumda :A

Aha Gizem de girdi potaya :A O zaman Bora değil Gizem'in gitmesi lazım sanki ya, Gizem daha mı çok oy almış Bora'dan :A @xemrexxx

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Şampiyonum değnekler ile gelmiş konseye, üzüldüm. :( Umarım sonuçları temiz çıkar... Bu arada yine harika konuştu. :bhr:

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: MasacRE
Ünlüler takımı kadar beyinsiz bir takım gelmedi Survivor tarihi boyunca.

Evrime öyle bir özgüven verdiler ki Atakanı bile elerim diyor.

Nagihan bu konuda çok haklıydı.

Batuhanın korkudan sesi titriyordu, bir de Bora aday olduktan sonra beni söyleyin beni söyleyin demesi o kadar yapmacık ki. Nesini seviyorlar bu adamın bilmiyorum. Halbuki 1 dk önce ben asla beni söyleyin demem diyordu.

Barış da resmen millete yük olmaya gelmiş. Performans desen yok. 2 oyun aldı diye bir anda herkes abarıyor ama dökülüyor adam. Nagihanın söylediğini bile daha anlamamış. Nagihan karşıdan biri gitsin diye bunu yapalım dedi kendi aramızda yapalım demedi.

Sema da yine herkese ben stratejiye razıyım imajı verdi ama öyle olsa Merve gibi Ademi yazardı. Evrim giderse Sema kimden sayı alacak? Tabii ki istemiyor gitmesini.

Perviz de diğer ahmak. Ademi yazsana. Sizin takım eksildikçe sıra size de gelecek durun. Nasıl ki 2015'te ünlüler takımında sadece Merve kaldıysa şimdi de Bora gibi birisi diğer takımda 20%'lik yarışmacılar kala kala gidiyor.