Foruma Girdiğinizde Kaç Bildirim Vardı? 🔔

Beni bildirim pek gelmiyor ki. :A Garibanın kimi var ki bildirim gelmesini sağlayacak :A
@Dosi'nin forumda olduğu sıralar onunla iki muhabbet kur, zaten bildirim yağmuruna tutulursun. Olmadı, @Dosi'ye yakın çevreyle uğraş, o bile etkili olur bildirim gelmesinde. Bildirim iste, bildirim her türlü gelir. Bunu sana bu şekilde bildiririm. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Cervantes
Olmayan bildirimlerle nasıl katılayım. Ben sizin gibi popüler üye değilim. :A
@Dosi'nin forumda olduğu sıralar onunla iki muhabbet kur, zaten bildirim yağmuruna tutulursun. Olmadı, @Dosi'ye yakın çevreyle uğraş, o bile etkili olur bildirim gelmesinde. Bildirim iste, bildirim her türlü gelir. Bunu sana bu şekilde bildiririm. :A
Ne güzel anlatmışsın öyle tane tane. :A @Dosi bu aralar foruma çok uğramıyor ve denk gelemiyoruz, o yüzden sohbette edemiyoruz. :A @Dosi'ye yakın çevre bu aralar arabeske bağlamış, o yüzden onları da biraz yalnız bırakmak gerekiyor diye düşünüyorum. :D Zaten ben de bu aralar pek uğramıyorum, uğrasam bile öyle iki bakıp çıkıyorum. :A

Ne güzel anlatmışsın öyle tane tane. :A @Dosi bu aralar foruma çok uğramıyor ve denk gelemiyoruz, o yüzden sohbette edemiyoruz. :A @Dosi'ye yakın çevre bu aralar arabeske bağlamış, o yüzden onları da biraz yalnız bırakmak gerekiyor diye düşünüyorum. :D Zaten ben de bu aralar pek uğramıyorum, uğrasam bile öyle iki bakıp çıkıyorum. :A
Eeee bir Serhatt kolay olunmuyor. :A

Ben popülerleştiririm seni, bana katıl bildirim kutun hiç boş kalmaz. :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes

Bugün geleceği bozup gün içinde zaman zaman aktif olmayı planlıyorum :A

Bu arada 14 bildirim

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Cervantes and Araf
  • Güldürdün
Reactions: Cervantes and Dosi
Sen olsan, sen de sevinirsin. :A

Dünyanın sonu geliyor, @Dosi foruma uğramış. Bu sıralar hep hafta sonu geliyordu. :A
İş öncesinde sabah aktif olmuştum bu sabah :A şimdi derse kaçacağım ama 1 küsür saat sonra molam var uğrarım ve kalan bildirimlere bakarım :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
BLDRM.png