En az yarısıAltı üstü 2 gün uğramadık. Kalan 8 mesaj ve beni bekleyen bildirim 60 @MasacRE (umarım hepsi reaksiyon artı forum oyunları kısmı )
Ekli dosyayı görüntüle 115605
------
Neyseki çoğu @12.Adam 'ın profili ve reaksiyonlarıymış
3 mesaj ile kurtardık (sayaca işleyen)En az yarısı
Masadan birer birer eksiliyor, dostlar. Nereye gı?3 mesaj ile kurtardık (sayaca işleyen)
Yarın akşama kadar gelemem gibi. Haydi görüşürüz
Aşırı yorgunum. 1 saat önce geldim okuldan. Bu hafta biraz yorucu geçmekte. Dinlenirken az foruma takılayım dedim. Bildirimleri tükettim birazdan çıkabilirim Yarında geç geleceğim için önden şimdiden yemek hazır etmem gerekirMasadan birer birer eksiliyor, dostlar. Nereye gı?
2 günü bırak, dün gece girmiştim en son. Şimdi geldiğimde 40 küsur bildirim vardı. 40 tanesi @12.Adam ın reaksiyonları olunca hemen temizlendiAltı üstü 2 gün uğramadık. Kalan 8 mesaj ve beni bekleyen bildirim 60 @MasacRE (umarım hepsi reaksiyon artı forum oyunları kısmı )
Ekli dosyayı görüntüle 115605
------
Neyseki çoğu @12.Adam 'ın profili ve reaksiyonlarıymış
Bugünde 35 bildirim varmış hayır yani, dün en fazla 3-5 yorum yazıp çıkmıştım, nasıl bu kadar oluyor2 günü bırak, dün gece girmiştim en son. Şimdi geldiğimde 40 küsur bildirim vardı. 40 tanesi @12.Adam ın reaksiyonları olunca hemen temizlendi
43 tahmin etmiştim.Bugünde 35 bildirim varmış hayır yani, dün en fazla 3-5 yorum yazıp çıkmıştım, nasıl bu kadar oluyor