Şu an gönüllü kızları çok fazla. Seda'nın tayfası da baskın olduğu için onların istediği oluyor. Kişi sayısı azalınca Ayşe ile Nisa reisim ön plana çıkacaktırAyşenin hakkı yenecek yine
Bu oyunu ünlüler kazanır bence. Parkur olsa erkeklerde gönüllüler çevirir derdim ama burada kazanamazlar herhaldeHikmet mors oldu bakalım oyun dönerse mert De mors olacak mı
Bu akşam Berna gidiyor diyorlar darısı yağmur ın başınaŞu an gönüllü kızları çok fazla. Seda'nın tayfası da baskın olduğu için onların istediği oluyor. Kişi sayısı azalınca Ayşe ile Nisa reisim ön plana çıkacaktır
Kütük dostum o leşin ciğerini biliyorum ciğerini.. Gece de kokoreç gömüp mutlu mutlu uyur artık.. @Sherlock
4 lirayı ekmek arası yapıp yese daha faydalı olur kütük dostum.. Hayır adam herkes yesin diyerek resmen kendini ifşa etmiş.. @SherlockKütük dostum her gece buraya gidiyor kokoreç gömmeye leş herif. O yediğin şey kokoreç değil, gitme yeme diyorum ama dinletemiyorum adama... @Sherlock
Ekli dosyayı görüntüle 115950
Kütük dostum her gece buraya gidiyor kokoreç gömmeye leş herif. O yediğin şey kokoreç değil, gitme yeme diyorum ama dinletemiyorum adama... @Sherlock
Ekli dosyayı görüntüle 115950
Konu dışına çıkmış bunlar @Dosi mesajları taşı4 lirayı ekmek arası yapıp yese daha faydalı olur kütük dostum.. Hayır adam herkes yesin diyerek resmen kendini ifşa etmiş.. @Sherlock
O da olur Berna - mert vs. Kim elense süperÜnlüler alır bunu giderler gene Yasini yazarlar.
2020 de herkes evdeydi ondan popi olduBurası goygoy mekanı. Konu dışı falan yok Hedefte 2020 konusunu geçmek var @Dosi
Ya Yasin ya Evrim yazılır. Berna çok başarılı bir yarışmacı çünkü...Ünlüler alır bunu giderler gene Yasini yazarlar.
Canavar sizi yutar akıllı olunKütük dostumla yaptığımız muhabbeti kıskanma güldürdün canavarı.. @MasacRE
Ama bu da all star. Reytinglerin o seneden aşağı kalır yanı yok2020 de herkes evdeydi ondan popi oldu