Yıllardır bu herifin gözü bende dedim inanmadınız, işte gördünüz gözünüzle, kendi kendini ifşa etti.Ooı pozisyonlar falan![]()
Yıllardır bu herifin gözü bende dedim inanmadınız, işte gördünüz gözünüzle, kendi kendini ifşa etti.Ooı pozisyonlar falan![]()
Kes sesini artık iftiracı herifYıllardır bu herifin gözü bende dedim inanmadınız, işte gördünüz gözünüzle, kendi kendini ifşa etti.@MasacRE
Yıllardır bu herifin gözü bende dedim inanmadınız, işte gördünüz gözünüzle, kendi kendini ifşa etti.@MasacRE
Bunlar ikisi de birbirine herif diyor kim kimin herifi anlamadım benKes sesini artık iftiracı herif![]()
Herif senin babandır terbiyeni takın!!!!Kes sesini artık iftiracı herif![]()
Ben geçiğim zaten.Bunlar ikisi de birbirine herif diyor kim kimin herifi anlamadım benbiri heriflikten vazgeçmeli mantıken 😂😂 @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Dosi @Angelica @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Alos @Forumdash
adsadfsafasfshafjsakfsasakfhsjfkaslBunlar ikisi de birbirine herif diyor kim kimin herifi anlamadım benbiri heriflikten vazgeçmeli mantıken 😂😂 @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Dosi @Angelica @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Alos @Forumdash
Nikahına çağir beniHerif senin babandır terbiyeni takın!!!!
------
Ben geçiğim zaten.Ama @MasacRE gururuna yediremiyor @Forumdash ın eski karısına aşık olmayı.
![]()
Nikah şahidim yapıcam seni.adsadfsafasfshafjsakfsasakfhsjfkasl
Nikahına çağir beni![]()
O senden kaynaklı gudubetin ta kendisi oldugun içinUğursuz gelmezsin inş. .ss
Senden ayrıldıktan sonra:O senden kaynaklı gudubetin ta kendisi oldugun için![]()
Tıkayıp kapamana gerek yok, yaşın gereği ne gözün görüyor ne kulağın duyuyor.Kulaklarımı tıkadım gözlerimi kapadım ona zaten@serhatt
Çökmüşün baya
Bunu diyorum ben deTıkayıp kapamana gerek yok, yaşın gereği ne gözün görüyor ne kulağın duyuyor.![]()
Temsili o.Çökmüşün baya
Bunu diyorum ben deFiilen elimi kulağıma götürmuyorum seni duymamızlıktan geliyorum demek istedim
![]()