Yıllardır bu herifin gözü bende dedim inanmadınız, işte gördünüz gözünüzle, kendi kendini ifşa etti. @MasacREOoı pozisyonlar falan
Yıllardır bu herifin gözü bende dedim inanmadınız, işte gördünüz gözünüzle, kendi kendini ifşa etti. @MasacREOoı pozisyonlar falan
Kes sesini artık iftiracı herifYıllardır bu herifin gözü bende dedim inanmadınız, işte gördünüz gözünüzle, kendi kendini ifşa etti. @MasacRE
Yıllardır bu herifin gözü bende dedim inanmadınız, işte gördünüz gözünüzle, kendi kendini ifşa etti. @MasacRE
Bunlar ikisi de birbirine herif diyor kim kimin herifi anlamadım ben biri heriflikten vazgeçmeli mantıken 😂😂 @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Dosi @Angelica @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Alos @ForumdashKes sesini artık iftiracı herif
Herif senin babandır terbiyeni takın!!!!Kes sesini artık iftiracı herif
Ben geçiğim zaten. Ama @MasacRE gururuna yediremiyor @Forumdash ın eski karısına aşık olmayı.Bunlar ikisi de birbirine herif diyor kim kimin herifi anlamadım ben biri heriflikten vazgeçmeli mantıken 😂😂 @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Dosi @Angelica @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Alos @Forumdash
adsadfsafasfshafjsakfsasakfhsjfkaslBunlar ikisi de birbirine herif diyor kim kimin herifi anlamadım ben biri heriflikten vazgeçmeli mantıken 😂😂 @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Dosi @Angelica @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Alos @Forumdash
Nikahına çağir beniHerif senin babandır terbiyeni takın!!!!
------
Ben geçiğim zaten. Ama @MasacRE gururuna yediremiyor @Forumdash ın eski karısına aşık olmayı.
Nikah şahidim yapıcam seni.adsadfsafasfshafjsakfsasakfhsjfkasl
Nikahına çağir beni
O senden kaynaklı gudubetin ta kendisi oldugun içinUğursuz gelmezsin inş. .ss
Senden ayrıldıktan sonra:O senden kaynaklı gudubetin ta kendisi oldugun için
Tıkayıp kapamana gerek yok, yaşın gereği ne gözün görüyor ne kulağın duyuyor.Kulaklarımı tıkadım gözlerimi kapadım ona zaten @serhatt
Bana ortalıktan kayboldun diyen @Yakamoz-Asi meğerse kendi de kaybolmuş bu hafta. @Dosi
Çökmüşün baya
Bunu diyorum ben de Fiilen elimi kulağıma götürmuyorum seni duymamızlıktan geliyorum demek istedimTıkayıp kapamana gerek yok, yaşın gereği ne gözün görüyor ne kulağın duyuyor.
Temsili o.Çökmüşün baya
Bunu diyorum ben de Fiilen elimi kulağıma götürmuyorum seni duymamızlıktan geliyorum demek istedim