Wordle

İyidir iyi. :A

Wordle 265 4/6

🟨⬛⬛🟨⬛
⬛⬛🟨🟩⬛
⬛⬛⬛🟨⬛
🟩🟩🟩🟩🟩

Wordle Türkçe 265 4/6

🟨⬛⬛⬛⬛
⬛⬛🟨⬛🟩
🟩⬛⬛🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

• Olmamış
Reactions: Tolstoyevski
İyidir iyi. :A

Wordle 265 4/6

🟨⬛⬛🟨⬛
⬛⬛🟨🟩⬛
⬛⬛⬛🟨⬛
🟩🟩🟩🟩🟩

Wordle Türkçe 265 4/6

🟨⬛⬛⬛⬛
⬛⬛🟨⬛🟩
🟩⬛⬛🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Çok iyi. :A
Wordle 265 3/6

⬜⬜⬜⬜⬜
🟩⬜⬜🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Wordle2

IMG_2041.jpg

Türkçe

IMG_2040.jpg

• Olmamış
Reactions: Tolstoyevski
Sinirden sabır çekerken bulmaz mı :F:F

Wordle Türkçe 265 6/6

⬛⬛🟨⬛⬛
⬛⬛⬛🟨🟨
🟩🟨⬛⬛⬛
🟩⬛⬛🟨⬛
🟩🟩⬛🟨⬛
🟩🟩🟩🟩🟩

Wordle Türkçe 265 4/6

⬜⬜⬜⬜⬜
🟨⬜⬜⬜🟩
⬜⬜🟨🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Wordle 265 4/6

⬛⬛🟨⬛⬛
🟩🟨⬛🟨⬛
🟩⬛⬛🟨🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Wordle Türkçe 265 4/6

⬛⬛⬛🟨⬛
🟩🟨⬛⬛⬛
🟩⬛⬛🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Paragraflarla Messi'yi işin içinden çıkarırsın diye düşünmüştüm... Demek ki sen de kabul ediyorsun emekli olması gerektiğini... @Maskeli Fedai @Sherlock @MasacRE
Messi zaten işin içinde değil ki ben niye çıkarmakla uğraşayım... Bu işi yapmaktan yoruldum o yüzden hiiiç uğraşamam diyip sizi saldım diyelim... Messi'yi asla ve asla salmam elbette... Emekli olması gerekiyor dediğiniz adam çok eski zaman değil geçen yaz tüm Güney Amerika'nın içinden geçti... :A
O bile Pepsi'yi salmış vaaaay beeee.. @Sherlock @MasacRE
İM KAN SIZ...
Tarihin en iyisi gelecek hafta bir kafa, bir tane topuk, bir tane de röveşata golü ile hat-trick yapınca Ronaldo saflarına geçiş yapacaktır... Paragraflar boyunca Ronaldo'yu övmesi... Biz vallahi billahi bunun hayaliyle yaşıyoruz...
Ahahahahaha eminim bunlar yaşanır ve eminim ben kesin paragraflar boyunca o adamı överim... Size bu hayalleri kurmakta hayırlı başarılar...

Messi zaten işin içinde değil ki ben niye çıkarmakla uğraşayım... Bu işi yapmaktan yoruldum o yüzden hiiiç uğraşamam diyip sizi saldım diyelim... Messi'yi asla ve asla salmam elbette... Emekli olması gerekiyor dediğiniz adam çok eski zaman değil geçen yaz tüm Güney Amerika'nın içinden geçti... :A

İM KAN SIZ...

Ahahahahaha eminim bunlar yaşanır ve eminim ben kesin paragraflar boyunca o adamı överim... Size bu hayalleri kurmakta hayırlı başarılar...
Messi'nin 50 metrelik çapraz uzun topunda Ronaldo'nun göğüs kontrol sonrası fantastik röveşatasını övmez miydin? 🥺🥺🥺

Yazarken bile kudurdum. 😭😭

Wordle TR 266 3/6

🟩⬛⬛🟨⬛
🟩🟩⬛🟨⬛
🟩🟩🟩🟩🟩

Wordle 266 3/6

🟩⬛⬛🟩🟨
🟩⬛🟩🟩⬛
🟩🟩🟩🟩🟩

Wordle 2 3/6
⬛⬛🟨⬛⬛🟨
⬛🟩⬛🟨⬛⬛
🟩🟩🟩🟩🟩🟩

Wordle 266 4/6

⬜⬜⬜⬜🟨
🟩🟩⬜⬜⬜
🟩🟩⬜⬜⬜

IMG_2043.jpg

IMG_2044.jpg

🟩🟩🟩🟩🟩

Her gün yazdığım ilk kelime oluyordu. İngilizce rekorumu kırdım böylelikle! :Z

Wordle 266 1/6

🟩🟩🟩🟩🟩

Wordle Türkçe 266 4/6

⬜🟩⬜⬜🟨
🟩🟩⬜🟨⬜
🟩🟩🟩⬜⬜
🟩🟩🟩🟩🟩

Wördl 266 2/6 🔥1

⬜🟨⬜🟨⬜
🟩🟩🟩🟩🟩

Tarihin en iyisi gelecek hafta bir kafa, bir tane topuk, bir tane de röveşata golü ile hat-trick yapınca Ronaldo saflarına geçiş yapacaktır... Paragraflar boyunca Ronaldo'yu övmesi... Biz vallahi billahi bunun hayaliyle yaşıyoruz...

İM KAN SIZ...

Ersin beyciğimden nokta atışı tespit..

Wordle Türkçe 267 2/6

⬜🟨⬜🟩🟨
🟩🟩🟩🟩🟩

Son iki gündür bulamadıktan sonra bugün 2. denememde çıkması çok tatlı. :A

Wordle 267 4/6

🟨⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜🟨⬜
⬜🟩⬜⬜🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Türkçe

IMG_2046.jpg